Pessa leikittelee riimeillä ja minimalistisella tuotannolla tuoreella singlellään

Nuori artisti julkaisi aikaisemmasta musiikistaan asteen räppimäisemmän biisin.

PME Recordsin artisti Pessa on monelle tuttu useammalla genrelle taiteilevasta tyylistään, joka pääsi esille hyvin tänä vuonna julkaistun EP-levyn merkeissä, josta uutisoimme. Kuopion konservatoriossa opiskeleva artisti kirjoittaa omien biisiensä riimit sekä tuottaa musiikin itse, jonka kautta hänen oma tyyli erottuu edukseen.

Tällä kertaa artisti julkaisi savuisen r&b:n maailmassa liikkuvan singlen Taivaan tuuliin, jossa minimalistisen tuotannon päällä soljuvat räpit näyttävät hänen kykyään myös leikitellä sanojen ja riimien parissa.

– Lähin vaa tekee tota biittii yks ilta, tosi matalal kynnyksel ja en kelannu et tekisin siihe ees mitää biisiä. Seuraavana päivänä iski kuitenki inspis duunaa sanatkin ja sain parissa tunnissa koko biisin kirjotettuu. Halusin ehk todistaa itteeni räppärinä ku edellinen ep oli todella rnb/laulu painotteista, hän pohtii.

Nuori artisti on ollut vahvassa nousukiidossa viimeisen vuoden ajan, sillä ennen vuotta 2021 artistilla oli julkaistuna yksi single nimeltä Sun kaa. Nyt muutaman singlen, albumin sekä EP:n tiputtanut esiintyvä taiteilija on esiintynyt myös festareiden lavoilla.

Singlen yhteydessä julkaistiin musiikkivideo, jonka on kuvannut Pessan luottokuvaajan Juuso Martikainen. Video julkaistiin Pessan omalla YouTube-kanavalla.

– Lähdettiin kuvaamaan Kuopiossa videota parin tunnin varoitusajalla. Video on tehty paljon rennommalla otteella kun edelliset ja sitä ei suunniteltu hirveästi yhdessä etukäteen. Teimme kummatkin omat leikkaukset videosta ja yhdisteltiin niitä lopuksi.

Nappaa uusimman biisin musavideo haltuun tästä:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.