Pajafellalta on tulossa uusi EP – julkaisuajankohtaa ei ole hankala päätellä

Pajafella nähdään tulevan kesän festareista ainakin Blockfesteillä.
Vilma Flinkman

 Tiedossa on ennenkuulematonta Fellaa kuuden raidan edestä.

Kansainvälinen kannabispäivä 20. huhtikuuta (eli amerikkalaisittain 4/20) alkaa olla jo käsillä, ja ajankohdalle on tehty merkintöjä PME Recordsinkin suunnalla. Mikäli lafkan rosterista on kartalla, niin laskutoimituksen ei pitäisi tuottaa enää tässä kohtaa hankaluuksia: pitää paikkansa, Pajafella julkaisee silloin uutta materiaalia!

Tiedossa on Fella fella fella -niminen EP, jolta löytyy jo aiemmin julkaistun Kiltti-träkin ohella kuusi ennenjulkaisematonta raitaa. Tuottajina julkaisulla ovat toimineet Cashbangaz ja Goodjob Larry.

– Halusin tehä tän projektin ilman vierailevii räppäreit ja julkasta mun kuuntelijoille muutaman biisin pelkkää Fellaa. Biitit on Suomen kovimmilta trap-tuottajilta ja biisit tyyliltään hieman erilaisii kun aikasemmalla EP:llä. Toivottavasti mun kuuntelijat fiilaa!, Pajafella kommentoi.

Uuden julkaisun myötä Pajafella aktivoituu myös keikkarintamallakin. Trap-artisti nähdään kesällä muun muassa Blockfesteillä, mutta sitä ennen tiedossa on keikkailua ainakin Rich The Kidin lämppärinä. Mikäli Rich The Kidin, Pajafellan sekä muiden kotimaisen nimien todistaminen livenä kiinnostaa, niin kannattaa osallistua Klangin lippuskabaan.

Pajafellan uusin hengentuote tippuu suoratoistopalveluihin heti vuorokauden vaihduttua. Tsekkaa EP:n kansi ja kappalelista alta!

01. PajaPajaFella
02. Nokia Floss
03. Blockeil
04. Mintis
05. Kiltti
06. Rick & Morty
07. Lil Alien Baby