Paha Matami avautuu parisuhteista ja itsensä arvostamisen tärkeydestä

Pasi Järvenpää

Indieartisti tuottaa uutta musiikkia tiiviillä aikataululla.

– Kaikilla kuumilla mimmeillä on ainakin yksi eksä, joka on täysi pelle.

Näin sanoo Paha Matami, jonka aiempia kappaleita on voinut kuulla muun muassa Spotifyn New Music Friday ja Aitoa suomiräppiä -listoilta. Tämän vuoden aiemman julkaisun yhteydessä artisti toi itsestään esille myös herkemmän puolen.

Uusin single Miks et koskaan soita kertoo parisuhteista, etenkin huonoista sellaisista ja itsensä arvostamisen tärkeydestä.

– Voit olla menestyvä alfanaaras ja toistella self help -kliseitä, mutta silti itkeä hampuusia, jolla on puhelinlasku maksamatta, hän selittää.

Kappaleessa artisti tuo myös esiin tunnetta, joka hänelle on tullut eron jälkeen.

– Kirosin ja kirjoitin ylös kaiken, mitä halusin äijälle sanoa. Tää on täydellinen biisi, kun haluat muistuttaa itseäsi sekä muita, että olet oman elämäsi päähenkilö. Nää äijät huijaa lopulta vain itseään kun ne juoksee cloutin perässä ja unohtaa, mikä elämässä on oikeasti tärkeää.

Tällä hetkellä laulajalla on hyvä fiilis itsestänsä ja kaikesta tulevasta.

– On ihanaa olla taas omassa elementissäni, eli heilutella metrin mittaista ponnaria ja iskeä glitterikynsillä miesten selkiin, hän naurahtaa.

Paha Matami on ohjannut, tuottanut sekä leikannut itse aistikkaaksi kuvailemansa minimusiikkivideon. Uusia kappaleita voimme myös odottaa artistilta tiiviillä tahdilla.

– Aloitin vuoden alussa puhtaalta pöydältä ja musiikki edellä. Se on palkinnut henkisesti jo nyt. Meininki on vielä aika rouheeta ja välillä menee pää pyörälle, kun hustlaa yksin useampaa duunia. Olen löytänyt TikTokissa mun omaa yleisöä ja homma etenee askel askeleelta. Jos löisin vetoa niin sijoittaisin itseeni, hän toteaa.

Kuuntele Pahan Matamin uusin kappale alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.