Pääkaupunkiin saapuu uusi hiphop-festivaali – Helsinki Hiphop Festivalia juhlitaan keväällä

Kube esiintymässä Helsingin Kaivohuoneella.
Kube nähtiin esiintymässä viime syksynä myös Helsingin Kaivohuoneella Suomiräpin synttäreillä.
Loasteeze

Helsinki Hiphop Festival järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja tapahtuman jatkolle on isoja suunnitelmia jo tulevaisuuden varalle.

Helsingissä juhlitaan kotimaisen hiphop-musiikin merkeissä taas pian, kun yksipäiväinen Helsinki Hiphop Festival 2024 valtaa Helsingin Kaivohuoneen ensi keväänä. Toukokuulle sijoittuva tapahtuma tuo pääkaupunkiseudulle monipuolisen kattauksen suomirap- ja hiphop-musiikkia, juhlistaen kotimaisen musiikkiskenen monimuotoisuutta ja rikkautta.

Helsinki Hiphop Festival järjestetään ensimmäistä kertaa lauantaina 4. toukokuuta 2024 Helsingin Kaivopuistossa sijaitsevassa historiallisessa Ravintola Kaivohuoneessa. Tapahtuman järjestäjät ovat ilmoittaneet, että festivaali ei ole vain yksittäinen juhla, vaan sen tarkoituksena on luoda kestävä perinne Helsingin musiikkitapahtumien joukkoon.

Festivaalin esiintyjälista on vaikuttava, koostuen kotimaisen hiphopin tunnetuista tähdistä. Lavalle nousevat Mikael Gabriel, Kube, Stepa, Heikki Kuula, Konala Cartelli, Kymppilinja, Julma Henri, Juju, Chebaleba, Mäk Gälis, Sana, sekä Jeijjo & Nupi ja MCP & Kimbo.

Ennakkoliput tapahtumaan ovat myynnissä Tiketissä. Ystävänpäivän kunniaksi Helsinki Hiphop Festival tarjoaa kaksi lippua etuhintaan 99€ (normaalisti 120€). Etu on voimassa sunnuntaihin asti ja tarjouslippuihin pääset käsiksi Tiketin salaisesta linkistä. Ikäraja tapahtumaan on 18 vuotta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Käyttäjän @helsinkihiphopfestival jakama julkaisu