Onko Penelope-ennätyshitin tuottaneelle williamin ja Cleverin yhteistyölle tiedossa jatkoa?

Uutta Boy Wonder -albumiaan valmisteleva william nähtiin Emma Gaalan lavalla niin esiintyjänä kuin palkinnon vastaanottajanakin.
Julius Konttinen

Clever jakoi Instagramissa kuvakaappauksen Blockfestin sivustolta.

Viime perjantaina järjestetyn Emma Gaalan tulokaspotpurissa esiintynyt william palkittiin samassa tilaisuudessa Vuoden striimatuin biisi -Emmalla. Voiton tuonut kappale on ennätyksiä rikkonut hitti Penelope, jolla fiittaa muun muassa Juice WRLD:n ja Justin Bieberin kanssa työskennellyt yhdysvaltalainen Clever.

Nyt Clever on postannut kuvakaappauksen williamin artistibiosta Blockfestin sivuilta. Cleverin yli 293 tuhannelle seuraajalle jaetun postauksen näet alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön CLEVER (@crazy) jakama julkaisu

Postaus on hieman kryptinen, sillä Clever on oletettavasti ollut jo aiemmin tietoinen kappaleen saavuttamasta suosiosta. Blockfestin sivuston selaaminen saattaa kuitenkin kertoa siitä, että tapahtuma yrittää tuoda artistin Tampereelle.

Toisaalta on myös mahdollista että Cleverin ja williamin yhteistyö jatkuu studiossa, jolloin postauksen ideana on korostaa yhteistyön hedelmällisyyttä. Ilmeisesti artisti on joka tapauksessa ollut puhelimessa williamin tai hänen tiiminsä kanssa, joten ainakin jonkinlaista jatkoa on todennäköisesti luvassa.