Oikeat pelaajat pelaavat säällä kuin säällä – EL’on Swish sai videon

Samuli Vienola

Kaksikon yhteistyö luotto-ohjaajan kanssa jatkuu.

EL’o toi äskettäin oman lisänsä koripallo-aiheisten suomirap-kappaleiden kaanoniin droppaamalla singlen nimeltä Swish. Nyt Pharrellin ja The Neptunesin tuotannoista inspiroitunut biisi on saanut tuekseen liikkuvaa kuvaa.

Hiukan päälle viikon ulkona ollut kappale on saanut serkusten mukaan todella hienon vastaanoton. Kaksikko sanookin olevansa aina positiivisesti yllättyneitä miten paljon jengi fiilistelee heidän tuotoksiaan.

–  Iso kiitos kaikelle tuelle mitä on tullut, on hienoa nähdä miten kuuntelijat tarttuvat aina vaan paremmin uusin julkaisuihin. Iso kiitos myös Killah-porukalle, ollaan saatu kumpaakin julkaisuun todella hyvä tuki.

Video kuvattiin muutamassa eri lokaatiossa, joista eniten esillä ovat Puotilan tekonurmella sijaitseva koripallokenttä sekä Espoonlahden urheilupuiston kenttä. Näistä ensimmäinen eli ulkopeleistään kesäisin tunnettu Puotilan kenttä oli duon toisen osapuolen Tahan kotikenttä useamman vuoden.

– Kuvauksissa oli mestoilla porukka kotipoikia. Kube ja Mari Johanna kävivät myös mestoilla. Pelaajiksi videolle saatiin entisiä koripalloilijoita ja nykyisiä jenkkifutareita Helsinki Wolverinesin porukasta Jordan Williamsin ja Joonatan El Ouacefin muodossa, duo kertoo.

Kuvauksissa ainoan haasteen asetti sää, sillä kuvausviikonloppuna oli toistuvia sadekuuroja. Toisaalta se sopi kuvaan, sillä kuten biisissäkin mainitaan ”oikee pelaaja pelaa palloo joka kelis”.

Tuoreen musiikkivideon ohjauksesta vastaa Rikhard Vellamo, joka on ollut EL’on luottomies videohommissa jo muutaman vuoden ajan. Tsekkaa visuaalit Swishille alta ja sanoitukset Klangin lyriikkaosiosta.

https://youtu.be/GkBlm6XbRog