Nyt Netflixissä: Rhythm + Flow on hiphop-versio kykykilpailuista – sarjassa nähdään myös maaliskuussa ammuttu Nipsey Hussle

Netflix

Rhythm + Flow’n tuomareina toimivat T.I., Chance the Rapper ja Cardi B.

Hiphopista ja kykykilpailuista kiinnostuneille on nyt saapunut Netflixiin uusi sarja nimeltä Rhythm + Flow, jossa etsitään rap-musiikin uutta isoa nimeä. Tuomareina uudessa musiikkikilpailussa kunnostautuvat T.I., Cardi B ja Chance the Rapper.

Käytännössä Rhythm + Flow’ta voisi kuvailla hiphop-versioksi Idolsin ja X-Factorin kaltaisista kykykisoista. Homma lähtee liikkeelle alun etsintöjen jälkeen koe-esiintymisistä, joita seuraa kilpailijoiden osaamisen laittaminen koetukselle muun muassa saiffereissa ja battleissa. Tuomareita avustavat esimerkiksi Snoop Dogg, Quavo, DJ Khaled, Anderson .Paak sekä alkuvuodesta kuollut Nipsey Hussle, joka saadaan kameran eteen heti aloitusjaksossa.

Tällä hetkellä suoratoistopalvelussa on katsottavissa sarjan neljä ensimmäistä osaa, joissa nähdään Los Angelesissa, New Yorkissa, Atlantassa ja Chicagossa järjestetyt koe-esiintymiset. Ensimmäisissä jaksoissa on mukana myös nimiä kuten Big Boi, Fat Joe, Jadakiss, Killer MikeLupe Fiasco, Royce da 5’9″ ja Twista.

Kaiken kaikkiaan kymmenenosaisen sarjan loput jaksot julkaistaan Netflixissä kahden seuraavan keskiviikon aikana. Rhythm + Flow’n trailerin näet alta.

https://youtu.be/_Ogn-71aeNQ