Nyt ei kiirehditä kotiin vaan pidetään hauskaa frendien kanssa: Teo Vincent esittelee räpimpää soundiaan

Artisti uudistaa ilmettään singlen myötä.

Vuosi sitten tammikuussa debyyttialbuminsa julkaissut Teo Vincent julkaisi singlen, jossa ei kiirehditä kotiin. Indieartistin biisi kulkee nimellä Uus vaihe ja tuotannon takaa toimii artistin itsensä lisäksi Lazy sekä Pablo Okas.

Kappaleen kerrotaan edustavan räppärin tuotannon räpimpää ja klubimaisempaa puolta. Vincent kuvailee kappaleen inspiraation syntyneen seuraavasti.

– Vaik aihe on henkilökohtanen oman eron kautta nii täs inspiroi myös ystävien kanssa käydyt keskustelut, tää toimii samaistuttavana tosi monii tilanteisii. Biisi kertoo nimensä mukaan uudest alusta ja toimii ku alkaa uus työ tai mitä tahansa muuta uutta elämässä.

Tarinallisesti singlellä räpätään omasta ajasta nauttimisesta sekä hauskanpidosta.

– Täs ollaan hyväksytty tavallaan se ero, opittu olee taas itsenäisiä ilman sitä omaa kumppania ja nautitaan taas enemmän ystävien seurasta, itsensä toteuttamisesta ja hauskanpidosta ilman minkäänlaista käsikirjotusta. Haluun kans tuoda esiin et eron ei tarvii olla toksinen et voi tuntee niinku täs biisis, koska täs vaan keskitytään siihen miltä uus vaihe elämäs tuntuu.

Kappaleen lempiverse on artistille ensimmäinen, vaikka hän haluaakin alleviivata tiettyä lausahdustaan toisen kohdalta.

– Eka verse on mun oma lemppari täs. Tokassa fiilistelen sinkkuelämää ja siit haluun kyl sanoo et koska usein räpis puhutaan naisist alentavaan sävyyn nii täs tuon esii miten molemmat huomioi toisiinsa, sanoen ”huomioidaan molemmat sillon ku on aika antaa päätä ”, se riimi puhuuki puolestaan sit, hän toteaa.

Kevään aikana artistilta tullaan kuulemaan tasaisesti uutta musiikkia. Tulevien julkaisujen joukkoon mahtuu klubimaisemman soundin lisäksi hyvinkin herkkiä sekä melodisia biisejä sekä vierailijoita.

– Haluun olla se artisti joka avaa sydäntä hyväl menolla. Ollaan tehty musaa tosi paljon nyt ja tuun julkasemaan albumin nimellä Herkkä G, jonka alle tulee kiteytyy aika hyvin mun artistius: nimi tulee siitä, et mies voi olla yhtä aikaa herkkä sekä G eli gangsta.

Yli kymmenen vuotta musiikkialalla eri tehtävissä työskennellyt artisti haluaa ensimmäisellä omalla musiikkivideollaan esitellä itseään ja omaa musiikkiaan mahdollisimman aidolla ja oman tyylisellään tavalla. Vaihto kameran toiselle puolelle hypätessä taustalla työskenteli kuitenkin sama tiimi, jonka kanssa työskentely on jo ennestään tuttua.

Kaulus, jonka kaa oon yli kymmenen vuot tehny musavideoit muille ohjas, kuvas ja leikkas. Nyt sain samaisen herran tekee mulle videon, mikä oli siistii. Sit mun ystäväni, Aapo, artisti nimeltään Alove oli mukana käsikirjottamises. Mukana myös muita mun läheisiä ystäviä mikä oli super siistiä, oon kaikille tosi kiitollinen ketkä oli mukana, hän toteaa hymyillen.

Nappaa artistin single sekä musiikkivideo haltuun alta.