Nupe räppää singlellään sisäpiirin vitsistä inspiroituneena – biisillä mukana Stafa

Indieartisti julkaisi vuoden viidennen singlensä, joka on osa ensi vuoden alussa ilmestyvää projektia.

Helsingin Herttoniemestä ponnistava Nupe julkaisi viime viikolla singlen BUSINESS CLASS, jossa on mukana muun muassa tänä vuonna ACTION EP:nsä julkaissut Stafa.

Artisti kuvailee juuri julkaistun singlen olevan täydellisesti klubeille sopiva kappale joka omaa tarinallisesti kaveriporukan sisäisen vitsin.

– Tää sopii hyvin bilettämisee mut samal semmoi inside läppä meiän frendiporukas. Ajellaa usein S-sarjan mersulla nii ollaan vitsailtu siit et ajetaa business class. Sit samal käydää ajelun aikan välil pyörähtää klubeil ja tällee, nautitaa, hän naurahtaa.

Kiinnostus musiikin tekemiseen lähti tatarilaiset juuret omaavalla räppärillä liikkeelle muutama vuosi sitten, kun hän kävi ystävänsä kanssa studiolla. Artistin perhe on myös hyvin luova, jonka vuoksi oman taiteen tekeminen tuntui luonnolliselta tavalta ilmaista itseään.

– Mentii aluks studiolle yhessä läpällä kokeilee tekemistä, mut sit innostuinki käymään siel myös yksin. Mun äiti on näyttelijä ja sisko opiskelee musiikkii Lontoossa, niin mulla on ollut myös aina luovia ihmisiä ympärilläni.

22-vuotias artisti ammentaa musiikissaan kokemuksiaan ja näkemiään asioita. Juuri julkaistu single on osa Nupen ensi vuoden alussa tulevaa projektia, jossa kuullaankin paljon lisää tarinoita ja hetkiä hänen elämästään.

– Projektis räppään paljon mun lapsuudest ja nuoruudesta. Se on sellanen tarinamainen kokonaisuus, tulee paljon lapsuus ajoist sekä teini vuosist juttui. Sit siel on kans vähän mun yhest ei niin hyvin päättyneest suhteest tarinaa. Uskon et tää kokonaisuus avaa myös mun tyylii vähän enemmän kaikille, hän pohtii.

Inspiraatiota Nupe saa etenkin ruotsalaisten räppäreiden Einárin sekä Dree Low:n musiikista, sekä brittiläisen Denon soundista.

– Einár räppää paljon sen läheisist ja äidist selittäen miten ja miks on päätyny mihinki tilanteesee elämässä, ne surulliset hittaa different. Dree tekee klubi viban omaavaa musaa mist fiilaan. Sit Deno on sellanen artisti, kenelt oon saanu ideaa melodioihin. Viime vuon tein biisin Itä-Helsinki, nii siin oli tosi sen tyylist melodiaa just, ja sit mun flow idikset tulee kans vahvasti silt!

Ennen tulevaa projektia indieartisti haluaa julkaista vielä kaksi singleä. Energisen persoonan omaava räppäri kertoo muutaman suomalaisen henkilön, kenen kanssa tekisi mielellään tulevaisuudessa yhteistyötä.

– Ois mielenkiintost tehä Ege Zulun kaa biisi, meil on ollu siit kyl puhet mut se on viel jääny. Tuottajist Evertime, Salahpolo, Lameboy ja Danitello on kans sellasii, kenen kaa ois siistii duunaa! Hyppäisin niiden trackeille heti messiin, kaikki on tosi kovii tekijöitä.

Kolme vuotta omaa musiikkia luonut artisti kertoo kuluneen vuoden olleen tähän mennessä aktiivisin, josta käteen onkin jäänyt tänä vuonna yhteensä uusimman singlen lisäksi neljä kappaletta sekä muutamat keikat.

Kuuntele Nupen ja Stafan yhteinen biisi alta:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.