Nelli Matulan uusi single on esimakua tulevasta albumista

Miika Soukkala

Laulajan uuden kappaleen mukana julkaistiin lyhyt musiikkivideo.

Universal Musicilla nykyisin levyttävä Nelli Matula jatkaa musiikintekoa poppitunnelmissa samalla keskittyen aktiivisesti uuteen albumiinsa. Viime kesänä julkaistun tanssittavan ja aurinkoisen Tulevaisuuteen-kappaleen tavoin uusi Limbo-biisi tanssittaa kuulijaa, mutta kätkee lyriikoihin myös ajatuksia täydellisyyden varjopuolista.

– Limbo on hyvän mielen biisi siitä oikeesta tyypistä, jolla on ihana taito tehdä toisen elämästä kevyempää ja saada turhaa stressiä katoamaan, hän kuvailee.

Tuleva albumi on artistille edelliseen albumiin verrattuna henkilökohtaisempi julkaisu.

– Tätä kokonaisuutta tehdessäni olen samalla käsitellyt yksityiselämässäni perfektionismin tuomaa taakkaa. Tämän singlen lisäksi kyseinen teema tulee kuulumaan tulevalla levyllä myös muuten.

Limbo-kappaleessa on ollut mukana Nellin luottotiimi. Tuottajana on toiminut Los Rollos ja biisinkirjoittajina Vilma Alina sekä Jemina Haatainen.

Katseen vangitseva video kruunaa uuden kappaleen

Kuten artistin aiemmissakin minimusiikkivideoissa, pääsemme myös tässä ihastelemaan laulajan tanssitaitoja. Koreografian on suunnitellut Kiira Kornevits ja tanssiparina Matulalla on ammattitanssija Matti Myllyaho. Artisti on tähän mennessä tehnyt minimusiikkivideoita useammalle kappaleelle, jotka hän julkaisee Instagramin video-osiossa. Vastaavia IGTV-videokonsepteja ei ole vielä Suomessa muilla artisteilla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula)