Muotoaan jälleen muuttanut WYK lähtee roadtripille – mukana Eevil Stöö, Pajafella ja JustSeSomali

Eevil Stöö, Pajafella, JustSeSomali ja Tarbash Luoti.
Karim Awad

WYK on edelleen IVK.

Löyhä helsinkiläinen hiphop-kollektiivi WYK on palannut uuden elämänmakuisen bängerin kanssa. Nyt julkaistu ISO VOIMAKAS KOMEE on salakavalan koukuttava ja haikeasti keuliva korvamato, joka pitää kuulijan otteessaan viimeiseen tahtiin asti.

PME Recordsin kautta ulos laitetulla kappaleella kuullaan Tarbash Luodin lisäksi Eevil Stöötä, Pajafellaa sekä JustSeSomalia. Modernista ja maalailevasta tuotannosta vastaa kolmikko JV, Sam CTRL ja Pehmee Goo.

Uudelle kappaleelle on tehty näyttävä roadtrip-henkinen musiikkivideo, johon kuvattiin materiaalia useamman vuorokauden ajan muun muassa Helsingissä ja Tampereella. Kuvissa nähdään esimerkiksi Fisun lapsuudenkotina toiminut itäpasilalainen kerrostalo, jonka lautasantennien täyttämälle katolle kuvausryhmä kiipesi taloyhtiön saunan terassin kautta.

Alun perin Avionin Prinssin, Davo Isotaakin ja Tarbash Luodin projektina alkanut WYK on karanteenin aikana sessioinut enemmänkin. Varastossa on ainakin yksi toinenkin kappale uutuusraidan kokoonpanolla ja myös kaikilla aiemmilla WYK-kappaleilla äänessä ollutta Avionin Prinssiä tullaan kuulemaan lisää.

Katso Luodin käsikirjoittama sekä Karim Awadin ja Aleksi Kipahdin ohjaama video alta. Lyriikat on mahdollista tarkistaa Klangin lyriikkaosiosta.