Mikäli Yelawolfin edellisen keikan peruuntuminen jäi hampaankoloon, niin tänä kesänä kannattaa ottaa suunnaksi Seinäjoki

Yelawolfin ohella Provinssiin saapuu myös Macklemore.

Provinssi on saanut tämän kesän ohjelmistonsa valmiiksi. Festarin artistikattaukseen tuovat kansainvälistä lisäväriä muun muassa Macklemore sekä Yelawolf.

Vuonna 2012 Ryan Lewisin kanssa julkaisemallaan The Heist -albumillaan isojen nimien sarjaan noussut Macklemore nähdään kolmipäiväisessä tapahtumassa jo torstaina. Seattlelainen tunnetaan etenkin hiteistään Thrift Shop ja Can’t Hold Us, jotka pysyttelivät viikkokausia singlelistan kärjessä Suomessakin.

Sittemmin tutkaparistaan irtautunut Macklemore on pureutunut syvemmälle yhteiskunnallisiin aiheisiin, mutta bilepuolikaan ei ole unohtunut. Sitä edustaa esimerkiksi tänä vuonna julkaistu I Don’t Belong To This Club -bängeri.

Uutta materiaalia on kuultu vastikään myös Yelawolfilta, jonka tuorein albumi Trunk Muzik III ilmestyi maaliskuun lopussa. Levy päätti artistin diilin Eminemin perustamalla Shady Recordsilla, joten on kiinnostavaa nähdä, millaisia suunnitelmia Yelawolfilla on takataskussaan.

Viime kesänä alabamalaisen oli tarkoitus esiintyä Ilosaarirockissa, mutta tuolloin keikka jouduttiin perumaan. Tänä kesänä Yelawolf nousee kuitenkin suomalaisyleisön eteen Provinssin päätöspäivänä.

Festarin kotimainen artistikattaus on yhtä lailla saanut täydennystä urbaanin musiikin nimistä. Ohjelmistoon on lisätty esimerkiksi yhteiskeikan soittavat Pyhimys & SaimaaAsa & BandETTA ja SOFA.

Koko lineupin pääset tarkistamaan täältä. Ennakkoliput Provinssiin myy Lippupiste ja Tiketti.