MD$ ja Fractious Frank vastaavat Kevin Gatesin tuoreimman bängerin tuotannosta

Vuonna 2016 Kevin Gates oli toiseksi eniten myynyt hiphop-artisti Draken jälkeen.
Atlantic Records

Suomalainen osaaminen on huomattu maailmalla.

Multiplatinaa aiemmilla julkaisuillaan takonut Kevin Gates on palannut singlellä Push It, joka pohjustaa yhdysvaltalaisartistin ensimmäistä uutta pitkäsoittoa kolmeen vuoteen. Tulevalta I’m Him -albumilta lohkaistun anthemin tekee suomalaisesta näkökulmasta poikkeukselliseksi se, että sen tuotannosta vastaavat suomalainen MD$ sekä Fractious Frank.

Esimerkiksi Mikael Gabrielia ja JVG:tä tuottaneelle MD$:lle tilanne ei ole uusi, sillä hänen tuotantoaan on kuultu aiemminkin isojen yhdysvaltalaisartistien julkaisuilla. Hänen portfoliostaan löytyy muun muassa tuotannot G-Eazylle ja 6lackille, jonka albumi sai Grammy-ehdokkuudenkin. Lisäksi MD$ on tuottanut brittinimistä Danny Sethiä sekä Shutdown-festareilla lähiaikoina keikkailevaa Last Night In Parisia.

Suomalaistuotannosta huolimatta Gates ei ole toistaiseksi keikkaillut Suomessa. Marraskuussa 2016 hänelle oli buukattu keikka Tavastialle, mutta tapahtuma jouduttiin perumaan artistin potkaistua faniaan 180 vankilavuorokauden edestä. Useampaan otteeseen lain kanssa muutenkin hankaluuksissa ollut Gates suuntaa ensi kuussa kiertueelle elokuussa Flow’hun saapuvan Cardi B:n supporttina.

Suomalaiskaksikon tuottamasta kappaleesta on julkaistu myös video. Sen pääset tsekkaamaan alta.