Masta Ace ja Marco Polo julkaisevat uuden albumin ja lähtevät Euroopan kiertueelle

Marco Polo keittiössä kokkailemassa ja Masta Ace nojaamassa pöytään.
Masta Acen ja Marco Polon toinen yhteisprojekti julkaistaan tämän vuoden puolella.

Euroopan kiertue starttaa loppuvuodesta, ja viimeiset pysäkit ovat Helsinki ja Turku.

Helsingissä ja Turussa päästään nauttimaan legendaarisen rap-artistin Masta Acen ja tuottaja-DJ Marco Polon yhteisestä musiikista, kun he tuovat Richmond Hill -albuminsa loppuvuoden kiertueelle. Albumin fyysiset versiot saapuvat kauppoihin tammikuussa, mutta innokkaat fanit voivat napata omansa jo kiertueen keikoilta.

Masta Ace nousi rap-fanien tietoisuuteen jo 80-luvun loppupuolella Juice Crew’n riveissä, ja hänen lukuisat klassikkonsa ovat vahvistaneet hänen asemaansa elävänä legendana. Uusi albumi, Richmond Hill, on odotettu jatko hänen ja Marco Polon yhteistyölle.

Marco Polo, Masta Acen tuottajana ja DJ:nä, on työskennellyt hiphop-parhaimmiston kanssa lähes kaksi vuosikymmentä. Kiertueen aikana lavalla nähdään myös eMC:stä tuttu Stricklin, joka lupaa pitää energian katossa.

Helsingin keikalla avausaktina toimii vastikään uuden albumin julkaissut Are, mukanaan tuttu aisapari Kriso. Iltojen tunnelmaa nostattaa DJ Loasteeze, joka on aikaisemmin kiertänyt Masta Acen kanssa Eurooppaa.

Helsingin keikan liput ovat saatavilla Tiketistä, kun taas Turun keikan liput voi hankkia Utopian verkkosivuilta. Älä jää paitsi tilaisuudesta kokea kaksi hiphop-legendaa yhdellä kertaa!

Mikäli Masta Acen tuotanto ei ollut vielä jostain syystä tuttu, niin voit tutustua siihen alta.