Mari Johannan albumi kertoo ghettosuperstaran kasvutarinan

Pitkäsoitto on valmistunut Killah Recordsin omistajien yhteistyönä.

Lähemmäs kymmenen vuotta siihen meni, mutta nyt Mari Johannan ura on tullut siihen pisteeseen että on aika julkaista oma kokopitkä levy. Vuonna 2013 musiikkiaan ensimmäisen kerran julkaisseen naisen debyyttialbumi on nimeltään GHETTOSUPERSTARA ja se kertoo artistin kasvutarinan varhaisesta lapsuudesta tähän hetkeen.

Levyllä on yhteensä kymmenen raitaa, joista singleinä on julkaistu aiemmin kappaleet Tiibetinspanieli, Alien, Ovella, MARY JANE, G SHYT ja 2SEC. Projektin tuottajana on toiminut Kube, joka on samalla pitkäsoiton ainoa fiittaaja – platta on siis syntynyt sataprosenttisesti Killah Recordsin omistajien panoksella.

Levymerkin tiedotteen mukaan elämän alku ilman perustarpeita, turvallista kotia tai selväpäisiä vanhempia teki MJ:stä vahvan ja periksiantamattoman ”sotilaan”, mikä kuuluu musiikissa. Karu todellisuus puhuu puolestaan MJ:n räpeissä eikä värikynälle ole ollut tarvetta kun päihdeongelmista kärsineiden vanhempien ratkaisut veivät MJ:n lopulta lastenkotiin.

Rankasta lapsuudestaan huolimatta MJ ei antanut periksi hyvän elämän ja positiivisuuden suhteen. Sen sijaan hän päätti tehdä vastoinkäymisistään albumin, joka toimi hänelle myös terapiana.

GHETTOSUPERSTARA julkaistaan perjantaina 1. huhtikuuta. Kannen ja kappalelistan näet alta.

01. Intro
02. GHETTOSUPERSTARA
03. G SHYT
04. Ovella
05. Tiibetinspanieli
06. Alien
07. Old school feat. Kube
08. MARY JANE
09. 2SEC
10. Sukupuu