Madboiali julkaisi viimeisen singlen ennen kakkosalbumiaan

kelmihelmi

Babyfacen artisti valmistautuu toisen albuminsa julkaisuun.

Syyskuussa 2020 Mielentila-debyyttialbuminsa omakustanteisesti julkaissut Madboiali julkaisi viime viikolla  kappaleen nimeltä Paranoia, joka on viimeinen single ennen artistin tulevaa kakkosalbumia. Tuotannosta vastaavat Jaakko ja Aaron Salovaara sekä ruotsalaistuottajat KB Beats ja ProdByFlexin. Artisti haluaa välittää kappaleella hyvää ja kesäistä fiilistä.

– Oon kuunnellu tosi paljon ruotsalaist musaa viime aikoina, josta oon saanu myös paljon vaikutteita mun tulevaan levyyn. Täl biisillä on ollu mukana kaks nuorta tekijää Ruotsista, KB Beats ja ProdByFlexin. Oon tosi tyytyväinen siihen millanen mun ekast kansainvälisest collabist tuli.

Tulevasta albumista laulajalla on innostunut fiilis.

– En jaksais venaa, et jengi kuulee tän levyn mitä ollaan työstetty tän vuoden ajan. Levyl on yhteensä kymmenen biisii joista kaks on jo julkaistu. Mukana tulee olee muutamii kovii feattaajii, mut enempää en voi vielä paljastaa!

Madboiali tullaan näkemään ensi kesänä myös muun muassa Blockfestien lavalla.

– Tosi leija fiilis festareist ja ylipäätänsä keikoista. Mun debyyttilevy tuli sillon pahimpaan epidemian aikaan vuonna 2020 joten oon tosi innoissani kaikesta mitä nyt on tulossa, hän kertoo.

Tulevalta albumilta löytyy myös Blackflacon kanssa viime vuonna julkaistu single En mä tiiä, sekä tammikuussa julkaistu kappale Aquafina. Kuuntele Paranoia alta:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.