Lytän ja Tohtori Geton blueprint lähiöräpille julkaistiin – levyllä dissataan Heikki Kuulaa

Lyttä & Tohtori Getto!! on duon ensimmäinen yhteisalbumi.
Max Steffansson

Leimahtaako tästä uusi biiffi?

Vuoden albumi on nyt ulkona, ainakin jos Gettomasan Instagram-kommentointia on uskominen. Levy ei kuitenkaan ole hänen omansa, sillä Chosen One viittaa kotipoikiensa Lytän ja Tohtori Geton yhteisprojektiin nimeltä Lyttä & Tohtori Getto!!.

Vaikka odotetusta kokonaisuudelta on julkaistu kolme raitaa jo ennakkoon, löytyy platalta silti yllätyksiä. Gettomasan tuoreeseen bängeriin reagoineen Lukas Leonin vastausta yhä pureskelevien kuuntelijoiden lautaselle isketään nimittäin heti perään toinenkin pihvi.

Kaksikko esimerkiksi dissaa Heikki Kuulaa heti albumin aloitusraidalla. Mutkal-nimiselle kappaleelle julkaistiin samalla visuaalit, jotka näet alta.

Kuulan ja Korstoraatiossakin vaikuttaneen kaksikon yhteisestä historiasta toimituksella ei ole tietoa. Lytän shotti antaa kuitenkin paljon tilaa spekulaatioille: ”Kuula uhkas mua mutkal (vitun pelle!) / mut en mä nähny mitään mutkaa (en mä nähny!)”.

2020. What a time to be alive.

Suosittelemme ehdottomasti tarkistamaan koko platan muutenkin. Levyn tuotantopuolesta vastaavat octn, Kriso, onni.flpPehmee Goo sekä Ruuben, joka on toiminut myös projektin vastaavana tuottajana.