Louie Bluen debyyttialbumin julkaisu lähenee – viimeinen sinkku projektilta ulkona

Kyseessä on artistille tähän mennessä henkilökohtaisin julkaistu kappale.

Turkulainen Booa Musicille ja Sony Musicille levyttävä Louie Blue, oikealta nimeltään Alec Moborg, on kerännyt suuren määrän kuuntelijoita muutaman vuoden aikana julkaisemillaan kappaleillaan. R&B:tä ja elektropoppia yhdistelevä 19-vuotias artistin alku noteerattiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin, kun edellinen Notes-nimeä kantava EP-levy julkaistiin vuonna 2020.

Debyytti-EP:n jälkeen julkaistu single Hit It! noteerattiin useiden kansainvälisten musiikkimedioiden nostoissa, kuten esimerkiksi Hypemachinessa ja Earmilkissa. Nyt noin vuoden verran ensialbumiaan valmistellut artisti on julkaissut viimeisen Forgive Me -sinkkunsa tulevalta levyltä.

Ensimmäisen kerran Louie teki musiikkia 14-vuotiaana vanhempiensa kellarissa. Kiinnostus musiikintekoon alkoi oman perheenjäsenen kautta.

– Mun isä teki aikoinaan omaa musaa musaa levy-yhtiön kanssa. Tän kautta mulla on ollut kotona jo pienestä asti instrumentit ja välineet omatoimiseen tekemiseen. Mun hommat kuitenkin lähtivät kunnolla käyntiin, kun aloin tekemään musaa yhdessä Petro Pyysalon (Pepe Jean Jr.) kanssa vuonna 2018.

Inspiraationa nuorelle taiteilijalle toimii ihmissuhteet, koska niiden kautta asioiden käsitteleminen ja purkaminen on kaikista helpointa.

– Mun uusi biisi Forgive Me on kappale, jossa käsittelen mun tunteita ja ajatuksia, kun olen joutunut päättämään itselleni hyvin tärkeän ihmissuhteen, hän kertoo.

Artistin musiikki kulkee vahvasti hänen  elämäntilanteiden ja tunteiden aalloilla.

– Jos käy tsekkaa mun katalogia, niin sieltä löytyy aika hyvä aikajana kuvaamaan sitä, minkälainen mun elämä on missäkin tilanteessa ollut. Täl uudella singlellä haluun välittää kuuntelijoille sen fiiliksen, et elämässä tulee välillä vastaan tilanteita, jolloin joutuu luopumaan jostain nykyhetken tilanteesta, koska ajoitus on väärä. Pitkällä aikavälillä tiedät asioiden järjestyvän, mutta joskus nykyhetki tuntuu todella raskaalta ja silloin pitää ottaa muutama askel taakseppäin, hän selittää.

Risut ja ruusut alkaneesta vuodesta

Kulunut kuukausi on luonut Louielle kaksijakoisen fiiliksen.

– Koronatilanne ja jatkuvat rajoitukset ovat tyhjentäneet multa kahden ensimmäisen artistivuoden keikkakalenterit. Mukana ois ollut festareita ja hyviä klubeja, joiden takii fiilis on tietysti super huono. Toisaalta oon tosi iloinen siitä, että pääsen julkaisemaan mun debyyttialbumin pian. Täst tulee tarkempaa infoo lähiaikoina, mut sen verran voin paljastaa, että ennen kesää päästään julkaisemaan. Jos mun fiilis pitäis niputtaa yhteen sanaan, niin olisi se odottava.

Kuuntele alta uusin ja viimeisin sinkku ennen artistin tulevaa debyyttialbumia.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.