Lil Teccan tuoreella albumilla kuullaan suomalaistuotantoa

Evertime on toinen No Answers -kappaleen tuottajista.

Nuori ja tuottelias yhdysvaltalainen rap-tulokas Lil Tecca on julkaissut debyyttialbuminsa Virgo World. Levyllä on 19 kappaletta, joista aiemmin julkaistuja ovat singlet Royal Rumble, Internet Moneyn kanssa tehty Out of Love sekä Our Time.

Uusista kappaleista suomalaisia kiinnostaa takuulla ainakin No Answers, sillä sitä on ollut tuottamassa nuori suomalaistuottaja Evertime. Nimen takana on sipoolainen Eeti Erätuli.

– Duunaan musaa vanhempien kellarissa mun jonkinlaisessa ”kotistudiossa”. Oon tehnyt musaa / biittejä noin kolmisen vuotta mutta about vuoden sillä tavalla että oon keskittynyt tähän ihan sataprosenttisesti, 19-vuotias tuottaja kertoo.

Voima on ilmeisesti ollut vahva tuottajassa lapsesta asti, sillä ainakin Spotify-krediittien perusteella hänen toinen nimensä on Jedi. Onko näin?

– Vanhemmat ovat varmaan tunteneet jo alusta lähtien että mussa on jotain sellaisia viboja. Diggaan kyllä nimestä!

Ihan ensimmäistä kertaa Evertimen tuotantoa ei kuulla ulkomaisten artistien kappaleilla, sillä hänen kädenjälkeään on aiemmin ollut esimerkiksi Lil Poppan ja Big Havin julkaisuilla. Lisäksi Evertime on tuottanut julkaisemattomia biisejä muun muassa Chief Keefille, Fetty Wapille, Key Glockille sekä YBN Almighty Jaylle.

Suomessakin suosittu Lil Tecca on silti yhteistyökumppanina oma lukunsa, sillä rap-sensaation Ransom-läpimurtohitti on ylittänyt meilläkin tuplaplatinarajan. Maailmanlaajuisesti yli kolme miljardia kertaa striimatun Lil Teccan oli myös tarkoitus keikkailla kesällä Ruisrockissa, mutta kaikkien tuntemista syistä tapahtuma jouduttiin perumaan.

Mutta miten sipoolaisnuoren tuotantoa päätyi yhdelle tämän hetken isoimmista projekteista? Osittain sattumalta, ja kiitos siitä kuuluu No Answerin toiselle tuottajalle Tobi Aitchille.

– Big shoutout hänelle, hänen avullaan tämä biisi oli mahdollinen. Tobi käytti mun tekemää melodiaa biitissä jonka hän julkaisi YouTubessa. Tecca löysi biitin sieltä ja valitsi sen albumille, Evertime kertaa.

Lopputulos on tuottajan mielestä todella vakuuttava. Palautekin on ollut ainoastaan positiivista.

– Oon kuullu jo monilta että se on niiden mielestä yksi parhaista jos ei jopa paras biisi albumilla. Se tuntuu aina hyvältä että jengi tykkää itse duunaamistani jutuista.

Tulevaisuudessa Evertimella on luonnollisesti suunnitelmissa tehdä lisää musiikkia. Vuodenvaihteen jälkeen tiedossa on kuitenkin iso muutos arkeen, mikä osaltaan jarruttaa hyvällä mallilla eteneviä tuottajakuvioita.

– Mulla alkaa armeija tammikuussa, vähän harmittaa lähteä sinne kun se varmaan hidastaa musajuttuja aika paljon. Mutta ei voi mitään. Otan kyllä heti lennot jenkkeihin tekemään musaa kunhan rajat siellä aukeaa ja armeija on ohi!