LEWIZKI tiputtaa uutta materiaalia – uudella singlellä fiittaa william

Simo Pukkinen

Yhteistyö sai alkunsa RARE-klubin kautta.

4evan luotsaamalle LEFT:ille sainattu tulokasartisti LEWIZKI julkaisee toisen singlelohkaisun tulevalta EP:ltään. Tällä kertaa kappaleella on mukana myös fiittaaja, joka on listaennätyksiä rikkonut william.

Kaksikko kohtasi useampi kuukausi ennen Penelopen nostattamaa hypeä, kun william keikkaili helsinkiläisen Siltasen RARE-klubilla viime joulukuussa. He olivat sitä ennen viestitelleet Instagramissa, sillä LEWIZKI oli alkanut fiilistelemään williamin musiikkia kuultuaan samana syksynä julkaistun sorrynotsorry-EP:n.

– Samalla keikalla missä tavattiin ekan kerran, puhuttiin toistemme musiikista ja william vaan jossain kohtaa sanoi et olis siistii tehä jotain yhteistyötä, LEWIZKI kertaa.

Helsinkiläisartisti sanoo tehneensä Terveellinen-nimisen yhteistyökappaleen ensimmäisen demon lähes kaksi vuotta sitten. Sittemmin se on muuttanut muotoaan, mutta keskeinen sisältö on edelleen sama.

– Kappale käsittelee mun aikasempaa elämäntilannetta yhden naispuolisen henkilön kanssa ja william pystyi samaistumaan siihen, LEWIZKI kiteyttää.

Singlen ja koko tulevan EP:n tuotannosta vastaa MD$:n johtamaan Fountain Productions -tuottajakollektiiviin kuuluva Lameboy. Ennakkotuntumaa projektiin on saatu aiemmin POV-kappaleen ja sille kuvatun videon muodossa.

Terveellinen julkaistaan perjantaina 9. lokakuuta. Singlen kannen näet Instagram-postauksesta alta.

https://www.instagram.com/p/CGFQa3RnMAa/