Kuben uusi albumi tulee ulos syyskuussa – kolmantena singlelohkaisuna toimii Follaa

Vimugraphy

Killah Recordsin ensimmäisen albumijulkaisun nimi on vähintäänkin luonteva.

Noin kuukauden julkaisutauon jälkeen Kube on tiputtanut kehiin kolmannen singlen tulevalta albumiltaan. Uusi kappale on nimeltään Follaa, ja se on vantaalaisartistin itsensä tuottama.

Edellisestä Resepti-singlestään poiketen Kube liikkuu tällä kertaa kantaaottavammalla linjalla. Follaa heijastelee pitkän linjan tekijän turhautumista tämän ajan ilmiöihin.

– Toisinaan tulee se fiilis et haluu ottaa kantaa johonkin asiaan mikä vaikuttaa negatiivisesti ihmisiin. Itseäni ärsyttää tässä ajassa se, ettei oikealla osaamisella ja alkuperäisyydellä ole niinkään merkitystä vaan tuntuu, että kaikki on vain silmänlumetta. Ne menestyvät ketkä brändää itsensä parhaiten, riippumatta siitä onko se idea oma tai ylipäätänsä edes se juttu mitä haluaa tehdä. Tehdään vain sitä mikä on suosittua somessa, Kube kommentoi tiedotteessa.

Kappale on osa Kuben viidettä albumia, joka on saanut nimekseen Hakunila Killah. Levy on artistin oman levy-yhtiön Killah Recordsin ensimmäinen albumijulkaisu, ja se saapuu suoratoistopalveluihin perjantaina 13. syyskuuta.

Klangin tuoreessa haastattelussa Kube kertoi hieman yksityiskohtia tulevasta projektista. Nykytrendeistä poiketen pitkäsoitto on todellakin nimensä mukaisesti pitkäsoitto, sillä sille tulee 11 uutta kappaletta jo aiemmin julkaistujen singlelohkaisujen lisäksi.  Erona viimevuotiseen All Jucci -albumiin projektilla tullaan kuulemaan myös vierailijoita. Tuotantopuolesta vastaavat Kuben ohella nimet MD$, EDK, Andrei ja Yung Larry.

Tulevana viikonloppuna Kube on mahdollista nähdä livenä Tampereen Blockfesteillä. Kuuntele Follaa alta.