Kuben flow on uudella singlellä kaikkea muuta kuin laidback

TwentyOne Media

Hakunila Killa tappaa biitit ja herättää ne eloon.

Viimeksi Axel Kalan 12K-singlellä kuultu Kube on julkaissut uutta materiaalia. Tuoreen singlen nimi on Elon, joka totta kai viittaa muun muassa kehittelemistään avaruusraketeista tunnettuun miljardööri Elon Muskiin.

Itse tuottamallaan raidalla Kube vaikuttaa yhtä ärhäkältä kuin 2Pac lähes 26 vuoden takaisen oikeusistuntonsa jälkeen syljeksiessään reporttereiden päälle. Hakunila Killan flow virtaa Amazonin tapaan, ja tavoitteena onkin takoa tulosta Amazonin Jeff Bezosin malliin.

Kappale on Kuben toinen soolojulkaisu vuoden 2020 aikana. Edellinen eli videonkin saanut 100 julkaistiin toukokuussa, joten olisikohan tuotteliaalta vantaalaisartistilta tulossa jo loppukesään tai syksylle jopa kokonainen pitkäsoitto?

Keikkoja Kubelle on ainakin buukattuna, ja mikäli Blockfestin järjestäminen onnistuu niin Kube nähdään jälleen elokuussa Tampereen Ratinassa. Syyskuun alkupuolelle on kaavailtuna myös Seinäjoki Hiphop Festival, joten ihan ilman festarikeikkoja Killah Recordsin head honcho ei tänä vuonna välttämättä jää.