Kube perusti levy-yhtiön – ensimmäisenä julkaisuna toimii artistin oma single

Loasteeze

Kuben julkaisut tulevat jatkossa ulos Killah Recordsin kautta.

Kuben uusista kuvioista on liikkunut huhuja jo jonkin aikaa, mutta nyt niistä on saatu faktaa: vantaalaisartisti on perustanut oman levy-yhtiön. Uuden labelin nimi on Killah Records ja se toimii yhteistyössä Universal Musicin kanssa.

Lafkan ensimmäisenä julkaisuna toimii Kuben single Wussup, joka julkaistaan keskiviikkona 24. toukokuuta. Kappale saa tuekseen musiikkivideon samana päivänä klo 10.00.

Vantaalaisartisti ilmoitti uudesta julkaisusta ja levy-yhtiöstä Instagramissa. Tsekkaa postaus alta.

https://www.instagram.com/p/Bwl6eBcHxMG/

Kube jakoi jo aiemmin tällä viikolla tiiserin uudesta kappaleesta ja sen videosta. Tiiseri on jaettu myös Killah Recordsin omalla Instagram-tilillä.

https://www.instagram.com/p/Bwl7ze7lJOz/

Uusi levy-yhtiö päättää Kuben pitkäaikaisen yhteistyön Monsp Recordsin kanssa. Hakunila Killa levytti lafkalle neljä kokopitkää albumia, joista viimeisin All Jucci ilmestyi alkuvuodesta 2018. Niiden lisäksi Monsp julkaisi Kubelta muun muassa kaksi EP:tä, joista toisen hän teki Eevil Stöön ja toisen NCO:n kanssa.

Kuben tuoreimpien peliliikkeiden myötä kaikilla Himmeet Kuviot -kokoonpanon jäsenillä on nyt oma levy-yhtiönsä: Kubella Killah Records, Sakke Aallolla SAHH ja Mäkillä Katutaso Äänite. Lisätietoa tuoreesta lafkasta on lupa odottaa lähiaikoina.