KPC Recordsin myyttisin jäsen jatkaa soolojulkaisujen parissa

Max Steffansson

Uutta Tohtori Gettoa kahden kappaleen edestä.

Viime vuonna yhteislevyn Lytän kanssa dropannut Tohtori Getto on julkaissut pitkästä aikaa soolomateriaalia. Jyväskyläläisartisti selkeästi kokee etenkin yhden julkaisumallin omakseen, sillä toissavuotisen GG Allin / Tohtori Getto -tuplasinglen tapaan myös nyt ilmestynyt julkaisu on tuplasinkku.

Mukana ovat raidat Koiramies ja Joutsenmerkkijäbä, joista ensimmäisen on tuottanut artistin veli Kriso. Sisällöllisesti Tohtori pysyttelee hyväksi havaitsemallaan linjalla, eli mitään trendejä ei lähdetä tälläkään kertaa jäljittelemään vaan käsillä on suoraselkäistä ja savuista lähiöräppiä.

Korstoraatiossa aikoinaan vaikuttanut Tohtori Getto ei tunnetusti omista kuvioistaan liikaa huutele, mutta ilmeisesti suunnitteilla on jonkinlainen isompi kokonaisuus. Ennen sitä tavoitteena on kuitenkin iskeä mahdollisimman nopeasti pihalle seuraava tuplasingle.

Toistaiseksi KPC-jäsen on tiputellut omat soolojulkaisunsa omakustanteena. Nähtäväksi jää tuleeko sama julkaisupolitiikka koskemaan tulevia julkaisuja.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.