Kiven sisään joutunut OPA fiittaa Matti8:n tulevalla singlellä

Samuli Vienola

Entiseltä Tasoi-artistilta ei kannata odottaa lähiaikoina uutta soolomateriaalia.

Killah Recordsille soolona levyttävä Matti8 palaa julkaisubreikiltään akut ladattuina. Matti8:n uudella sinkulla pääsee artistin itsensä ohella ääneen tutkasta jo pidemmän aikaa kadoksissa ollut OPA.

Kaksikkoa kuullaan raidalla nimeltä Kaikkien kaveri. Kappaletta voi kuvailla kylmäksi bängeriksi, jossa tosiystävät erotellaan niistä jotka juoksevat ainoastaan cloutin perässä.

Matti8:n mukaan Kaikkien kaveri äänitettiin noin puolitoista vuotta sitten hänen ROAD RAGE -albumiaan varten. Sittemmin Töölön Ketterän toisen osapuolen suunnitelmat ja soundi ovat muuttuneet, mutta biisi oli kuitenkin liian bängeri jäädäkseen julkaisematta.

Kappale on ensimmäinen ja todennäköisesti myös viimeinen julkaisu pitkään aikaan jolla entistä Tasoi-artistia kuullaan. Viimeksi vuonna 2019 omaa musiikkiaan julkaissut OPA istuu tällä hetkellä pitkää vankeustuomiota.

Single on Matti8:n toinen virallinen julkaisu tänä vuonna. Helmikuussa hän julkaisi singlen Raivota, jota hän pohjusti Kuben Elon-hitistä tekemällään remixillä.

Killah Records julkaisee Kaikkien kaveri -singlen perjantaina 17. syyskuuta. Handshakingin singlelle tekemän kannen näet alta.