Killah Recordsilla on merchandise kunnossa ainakin Mäkin uuden videon perusteella

Mäkki laittoi suunnitelmat uusiksi.

Killah Recordsin toimintaan alkuvuodesta mukaan hypännyt Mäkki julkaisi hiljattain ensimmäisen singlensä Kuben toissavuonna perustaman lafkan alla. Kappaleen nimi on asiaankuuluvasti Pläänit uusiks ja nyt se on saanut pienellä viiveellä tuekseen visuaalit.

Mäkin mukaan kappale kertoo siitä, miten uudenlaiset ajat ovat vaatineet uusia lähestymistapoja elämään. Lähtöruutuun palannut vantaalaisartisti haluaa kuitenkin muistuttaa tekevänsä musiikkia edelleen ainoastaan omilla ehdoillaan.

Kappaleen videolla nähdään lähes koko Killah Recordsin artistirosterin ja twerkkaamisen lisäksi Killahin merchandise-puolen operointia käytännön tasolla. Musiikkivideo toimii siis samalla ikään kuin käyntikorttina labelin äskettäin avaamalle Killah Store -verkkokaupalle esitellessään sen tuotevalikoimaa.

Killah Records -kuvioiden ohella Mäkki pyörittää yhä myös omaa Katutaso Äänite -labeliaan. Omaa artistiuraakaan Mäkki ei ole unohtanut, kuten tuoreesta singlestäkin voi päätellä: tekeillä on uusi albumi, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Tsekkaa TwentyOne Median toteuttama video alta. Lyriikat näet Klangin lyriikkaosiosta.