Kevin Tandun tuoreella singlellä fiittaa PME-tulokas LILBRO – albumi julkaistaan ensi viikolla

Marko Nevanperä

Hengitetään on tulevan levyn päätösraita.

Kevin Tandu julkaisee uuden Nonstop-albuminsa perjantaina 2. huhtikuuta. Vaikka tulevalta pitkäsoitolta on jo aiemmin lohkaistu neljä singleä, päätti artisti tiputtaa vielä yhden sellaisen ennen kokopitkää projektiaan.

Tuorein single on yhdentoista kappaleen kokonaisuuden viimeinen raita nimeltä Hengitetään. Kappaleella on mukana äskettäin Sekunti-EP:n Joe L:n kanssa julkaissut LILBRO, joka oli julkaisun tiimoilta myös Klangin haastattelussa.

– Tämä kappale kertoo siitä kun ihastuin naiseen ja panostin kaikkeen mihin ihmisenä voi panostaa. Tajusin vasta myöhemmin, että toisella oli muita ajatuksia. Alussa se sattui, mutta sitten opin käsittelemään sen asian ja nyt on parempi olla, Kevin Tandu avaa.

PME Recordsille sainattu raumalaistulokas kertoo tavanneensa Kevinin VilleGallen kautta. Kaksikko kohtasi ensimmäisen kerran uutena vuotena, jolloin hetken tutustumisen jälkeen puheeksi tuli mahdollinen yhteistyö.

– Siitä noin viikko Kevin laitto mulle viestiä et oli Nest Musicin studiolla ja ehdotti jos kokeiltais tehdä biisi. Kevin halus alkuun ehkä räpimpää biisiä, mut sain sen avautuu vähän merkityksellisempään musiikkiin, LILBRO kertaa.

Biisin tekeminen oli vaivatonta molemmille, sillä molemmat pääsivät hyvin aiheeseen mukaan. Visiona kappaleeseen oli Kevinin räpit ja LILBRO:n melodinen huukki, jotka sitovat toisensa hyvin yhteen.

– Musta tän biisin voi jokainen tulkita omalla tavalla ja ehkä huomata itsensä sanoissa, LILBRO lisää.

Kappaleen tuotannosta vastaa Tuomas Lehtinen. Kuuntele Hengitetään alta.