Kemosabi julkaisi toisen singlensä: ”Syy, miksi aloin musaa tekee, on varmasti se, että se on vaan tuntunu aina oikeelta”

Artisti tulokas suunnittelee aktiivista julkaisutahtia tälle vuodelle.

Sony Music Finlandille sekä Volcano Recordsille levyttävä artistitulokas Kemosabi julkaisi viime viikolla toisen singlensä, joka kulkee nimellä Euforia.

Klubivivahteista räppiä tekevä artisti on hionut pidemmän aikaa omaa soundimaailmaansa ja tehnyt töitä useiden eri tuottajien kuten Lameboyn, Hugo Sundstedtin, Victor Nordiksen ja J. Keezyn kanssa.

Jamaikalaiset juuret omaava räppäri kertoo musiikin tekemisen toimivan itselleen tietynlaisena terapiana. 25 vuoden ikäinen artisti on tehnyt musiikkia yli puolet elämästään, jonka vuoksi luova työ toimii elämässä myös tietynlaisena terapiana.

– Musiikin tekeminen on mulle terapeuttista ja olen sitä tehnyt liki 15 vuotta, josta 2 vuotta tosissaan ilman suurta tarvetta julkaista sitä koskaan. Musiikki on aina ollu kaikki elämässäni ja mun äidin puolelta sitä moni tekeekin sekä isä tietää siitä paljon. Syy minkä takia mä aloin musaa tekee, on varmasti se, että se on vaan tuntunu aina oikeelta, hän kertoo.

Seuraavaksi artistilla on suunnitelmissa julkaista mahdollisimman aktiivisesti uutta musiikkia.

– Haluun julkasta mahollisimman paljon uut, et tulee näkyvyyt ja jengi alkaa hiffaa kuka oon ja minkälaist musaa teen.

Ennen levytyssopimuksen solmimista artisti on julkaissut musiikkiaan SoundCloudin puolella. Tämän jälkeen artistin ensimmäinen single, Ei ongelmaa, julkaistiin uuden levytyssopimuksen myötä alkuvuodesta.

Inspiraationa artistille toimivat muutamat kotimaisella musiikkikentällä vaikuttavat artistit.

Karri Koira, Lauri Haav inspiroi, ei varmaa silleen muut erityisesti, hän pohtii

Nappaa artistitulokkaan toinen julkaisu haltuun alta: