Katutaso Äänitteen tuorein sainaus on freestyle-piirien kova luu

Victoria Björndahl

MC Kajo julkaisi uutta materiaalia.

Universal Musicin kanssa liittoutunut Katutaso Äänite on kiinnittänyt uuden nimen talliinsa. Mäkin perustaman lafkan tuorein sainaus on MC Kajo, joka tunnetaan kolminkertaisena freestyle-räpin suomenmestarina.

Kaarinalaislähtöisen artistin ensimmäisenä julkaisuna labelilla toimii single nimeltä Synnyin mestarina, jolla fiittaa Eetee. Kappaleen tuotannosta vastaa Rekaminakin tunnettu LX-Beats.

– Synnyin mestarina kuvastaa sitä mentaliteettia, millä tätä hommaa tehdään ja uskon biisin sopivan voimabiisiksi kaikille muillekin oman elämänsä mestareille, MC Kajo kommentoi.

Kajoa on kuultu aiemminkin jyväskyläläislähtöisen tuottajan biiteillä, ja artisti oli äänessä myös Rekamin muutaman vuoden takaisella Pihlderberg-tuottajalevyllä. Samalla projektilla fiitannut Eetee on sen sijaan uusi nimi Kajon yhteistyökumppanien listalla.

– Kajo ja Rekami laitto viestii, josko mua kiinnostais toastaa kertosäe pieneen grimeralliin, ja minähän suostuin. Hauska proggis ja kunnia tehä ton kaliiperin ukkojen kanssa, Eetee sanoo.

Levytyssopimukseensa Kajo kertoo olevansa erittäin tyytyväinen, sillä hän on saanut työskennellä jo aiemmin tuntemiensa ja arvostamiensa nimien kanssa. Uudella materiaalillaan mies tähtää korkealle.

– Nälkä on kovempi kuin koskaan ja tavoitteetkin viimein siellä, missä kuuluukin eli nyt tehdään tätä paskaa kunnolla!

Katutason Äänitteen ja Universal Musicin muita yhteisiä sainauksia ovat Aataminoppa, Louhi Fatt, ODE ja Olli Antonio. Kajon jälkeen seuraavana julkaisuvuorossa ovat ODE ja Louhi Fatt, jonka tulevalla singlellä ovat mukana Jussi Kuoma ja Leo Luthando.

Kuuntele Synnyin mestarina alta. MC Kajo on mahdollista nähdä tänään livenä hänen nykyisen kotikaupunkinsa Kokkolan ainoan levykaupan eli 33⅓ RPM:n järjestämässä ilmaistapahtumassa kello 18.