KähinäPate käsittelee syvää turhautumista kaksinaamaiseen maailmaan: ”Onks toi fresh sun mielestä?”

Rovaniemellä asuva artisti ja tuottaja julkaisi videohaastattelusta inspiroituneen biisin.

Alun perin Kemijärveltä lähtöisin, nykyisin Rovaniemellä asuva artisti ja tuottaja KähinäPate, lempinimeltään Kähis julkaisi vuonna 2020 Överdog levy-yhtiön kautta esikoislevynsä Modus Vivendi. Soolouransa lomassa artisti on myös tuottanut Rosa Costen debyytti-EP:n ole varovainen.

Tällä hetkellä omaa EP:tään valmisteleva artisti julkaisi viime viikolla singlen Fresh sun mielestä. Biisi lainaa viraalivideon lentävää lausahdusta ja esittelee aiempaa kantaaottavamman puolen räppäristä – unohtamatta kuitenkaan artistille leimallista energistä tunnelmaa.

– Tää biisi syntyi syvästä turhautumisesta kaksinaamaiseen maailmaamme ja maailmaan, jossa aatteita vaihdetaan kuin alusvaatteita. Ei osata, tai yksinkertaisesti haluta katsoa peiliin ja nähdä kortin kääntöpuolta asioista. Nähtyäni MolyBros-kaksikon jo viraaliksi nousseen videohaastattelun, repesin ääneen kuultuani ”onks toi fresh sun mielestä?” sanonnan ensimmäistä kertaa. Sen sanonnan ympärille lähdin sit rakentamaan tätä kyseistä kappaletta, hän kuvailee biisin synnystä.

Kappaleelle tullaan julkaisemaan tällä viikolla myös musiikkivideo, jonka on kuvannut Eetu Kilpelä, joka on osa ystäväporukasta muodostunutta EJK Collectivea.