Juno valmistautuu julkaisemaan seitsemännen albuminsa – uudella singlellä pohditaan sisäistä rauhaa

Henry Salmi

Artistin seitsemäs albumi julkaistaan huhtikuussa.

Pitkän uran tehnyt räppäri Juno julkaisi tänään uuden biisin, joka tullaan kuulemaan myös tulevalla albumilla. Eden on viides single huhtikuussa julkaistavalta artistin seitsemänneltä albumilta. Kappaleella artisti pohtii omaa henkilökohtaista elämäänsä ja sisäisen rauhan löytämistä.

– Mulle kirjoittaminen ja biisien tekeminen on terapeuttista ja tekstien kautta pystyn käsittelemään omia fiiliksiä parhaiten. Tää biisi on kelailua elämästä mun silmien läpi katsottuna ja kertoo jonkinlaisesta rauhan ja tasapainon etsimisestä, kertoo Juno.

Jo 2000-luvun alussa uransa aloittanut 36-vuotias räppäri on saavuttanut Suomessa arvostetun aseman pitkän linjan tekijänä. Juno tunnetaan myös yhtyeistä ElokuuSMC LähiörotatHotelli Vantaa ja Hulabaloo ja hän on esiintynyt yhteensä jo yli 200 kappaleella.

Viimeksi artisti on julkaissut albumin vuonna 2019. Nimeä Katumuksen sakramentti kantanut albumi nosti artistin jopa lopettamisen partaalta takaisin huipulle. Platinarajan ylittäneellä albumilla kuultiin muun muassa singlet Katumuksen sakramentti, Tyhjää ja Hätäraketteja, joista kaikki ovat yltäneet myös yksittäisen kappaleen tasolla platinaan. Albumi toi artistille myös Emma-ehdokkuuden.

Alta pääset kuuntelemaan tuoreen biisin, jonka on tuottanut Samson ja Tapio Heinilä.