ibe suuntaa tähänastisen uransa isoimmalle keikalle – venuena toimii Musiikkitalo

Julius Konttinen

Nuori Skorpioni-artisti laittaa kaikki peliin.

Osa iben seuraajista on saattanut ihmetellä miksei artistia nähdä jo perinteeksi muodostuneella Tavastian-keikalla yhdessä MELOn kanssa. Syynä siihen on se, että ibe haluaa säästää paukkujaan musiikkiuransa toistaiseksi tärkeimpään esiintymiseen.

ibe haastaa rajojaan nousemalla lavalle 22-vuotiaalle rap-artistille todella poikkeuksellisessa lokaatiossa eli Helsingin Musiikkitalolla. Konsertti järjestetään lauantaina 12. maaliskuuta 2022.

ibe ilmoitti ainutlaatuisesta konsertista sosiaalisessa mediassa. Postauksen aiheesta näet alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön ibe (@ibe1999) jakama julkaisu

ibe lupaa kirjoittamassaan Facebook-tapahtumakuvauksessa tekevänsä kaikkensa, että illasta tulee hänen paras keikkansa. Perinteisestä Tavastian-keikasta poiketen tapahtuma on ikärajaton, joten myös iben nuoremmilla kuuntelijoilla on mahdollisuus tulla paikalle.

Vaikka ibeä ei joulukuussa Tavastialla nähdäkään, niin artistin livekunto on mahdollistaa tarkistaa useilla keikoilla eri puolella Suomea vielä ennen vuodenvaihdetta. Listaus tulevista keikoista on nähtävissä hiljattain toimintansa aloittaneen Suomen Keikkamyynnin sivustolla.

Lipunmyynti konserttiin alkaa Ticketmasterissa perjantaina 3. joulukuuta kello 9.00. Tapahtumassa noudatetaan kulloinkin voimassa olevia koronarajoituksia.