Hussan albumin teemana toimii oman mielen kanssa kamppailu – katso kansi ja kappalelista täältä

Toni Hemmilä

Tulossa on myös uusi video.

Tasoi Recordsin ja Universal Musicin yhteissainaus Hussa ilmoitti alkuviikosta julkaisemansa Taki (Freestyle) -kappaleellaan debyyttialbuminsa ilmestyvän perjantaina 10. heinäkuuta, kuten uutisoimme aiemmin. Nyt lahtelaisen pitkäsoitolle on julkistettu nimi, kansi ja kappalelista.

Tuntematon-niminen kokonaisuus käsittää 11 kappaletta, joista on jo kuultu singleinä kappaleet On My Own, Äiti aina sano mulle ja VS.. Levyn aloitusraidasta on tiedossa musiikkivideo, joka on muun muassa Aataminopan omaleimaisesta IDGAF-videosta vastanneen Toni Kristianin kädenjälkeä.

Esimerkiksi YleX:n Läpimurto 2019 -äänestyksessä sekä Basson ja HOODWATCH-kaksikon kiinnostavimpien tulokkaiden Luokka ’19 -listauksessa huomioidun Hussan albumin teemana on mielenterveys. Hussa kuvaileekin albumia todella henkilökohtaiseksi, mitä tukee sekin ettei sillä ole mukana ainuttakaan fiittaajaa.

Kannen ja kappalelistan näet alta. Levy on kokonaisuudessaan Hussan itsensä tuottama lukuunottamatta kappaleita Jää, Ympyrä ja On My Own, joiden tuotannossa on ollut mukana Tido.

01. Jää
02. Ympyrä
03. Tuntematon pt.1
04. Psalmi
05. Kaikki Hyvin
06. Avunpyyntö
07. Tuntematon pt. 2
08. Äiti aina sano mulle
09. On My Own
10. VS.
11. Outro