Huomio junnut! Ääniwallissa alkaa uusi ikärajaton klubikonsepti – ensimmäisissä bileissä nähdään Cledos

LEGIT LIVE järjestetään ensimmäistä kertaa tulevana viikonloppuna.

Pääkaupungin keikkatarjontaan on tiedossa uusia tuulia, kun uusi ikärajaton klubikonsepti LEGIT LIVE starttaa Ääniwallissa. Ensimmäiset bileet järjestetään lauantaina 10. marraskuuta, jolloin lauteille nousee uuden aallon kirkkain nimi Cledos.

Kansainvälisestä soundistaan ja itsevarmuutta huokuvasta karismastaan tunnettu Cledos on yksi tämän hetken kiinnostavimmista urbaanin musiikin tekijöistä Suomessa. Heti ensimmäisellä kappaleellaan viraalihitiksi sinkoutunut artisti on noussut nopeasti genren suosituimpien artistien joukkoon ja hänet huomioitiinkin Vuoden tulokas -kategoriassa Emma Gaalassa. Helsinkiläisartistin tähänastiseen julkaisukatalogiin kuuluvat PME Recordsin julkaisemat Alo-EP ja BOBOFF-mixtape.

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Klangin, Mountain Dew’n ja Tiketin kanssa. Klangi järjestää tapahtuman tiimoilta myös lippuskaban, johon voit osallistua Instagramissa!

Mikäli haluat kuitenkin pelata varman päälle, niin suosittelemme hankkimaan ennakkoliput ajoissa Tiketistä. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.