Helsinkiläinen STUNT-kollektiivi astuu esiin – ensimmäisessä illassa nähdään livenä Jami Faltin ja Jore & Zpoppa

Samuli Vienola

Kokoonpanoa tullaan näkemään ja kuulemaan jatkossa paljon muuallakin.

Nyt, kun yöelämän rajoitukset ovat lähteneet ja ravintolat sekä yökerhot ovat alkaneet toimimaan jokseenkin normaalisti, niin uudistuksia on alkanut näkymään myös dj- ja klubirintamalla. Yhtenä isosti näkyvänä osana esiin astui uusi helsinkiläinen STUNT-kollektiivi.

Jo vuosia Suomen klubiskenessä töitä takoneet helsinkiläiset dj:t TBOY, dj-duona tunnettu HOODWATCH eli Tino Turner ja Ville Vice sekä uuden sukupolven edustaja SomBadi lyöttäytyivät viime vuoden puolella yhteen ja yhtälöstä muodostui uusi kollektiivi sekä klubi-ilta nimeltään STUNT.

Ensimmäisessä illassa kollektiivi saapuu Helsingin Tiivistämöön, johon mukana saapuu myös Suomen karismaattisin veljesduo Jore & Zpoppa sekä juuri suuremman yleisön tietoisuuteen singahtanut Tampereelta tuleva Jami Faltin. Kokoonpanon koko illan pituinen klubi-ilta tuo esiin ensimmäisessä illassaan lupaavia artistitulokkaita ytimekkäillä live-esiintymisillä.

Viimeisimpänä lisäyksenä iltaan on ilmoitettu Helsingin Kuudennen Linjan Matriarkaatti-klubilla vastikään ensiesiintymisensä tehnyt dj-duo GEMS. Tälle viikolle on luvattu myös viimeisin artistikiinnitys, jota ei vielä paljasteta.

Jatkossa kokoonpanoa tullaan näkemään ja kuulemaan etenkin Helsingin yöelämässä sekä muissa isommissa kaupungeissa. STUNT-kollektiivin debyytti-ilta järjestetään pääsiäissunnuntaina 17. huhtikuuta Helsingin Tiivistämöllä. Ennakkoliput ensimmäiseen iltaan ovat myynnissä Kide.appissa.