Heikki Kuula teki oodin rapeimmalle lähiölle eli Helsingin Malminkartanolle

Samuli Vienola

Oodilla on myös mukana Lika-Akinakin tunnettu Pyhimys sekä SMC:stä tuttu Erä-Koira.

Ei maltsulaisii kotibileisiin on tiedotteen mukaan oodi Helsingin rapeimmalle lähiölle eli Malminkartanolle, ja ketäs tähän olisikaan sopinut paremmin mukaan vierailijoiksi kuin Lika-Aki eli koko kansalle tutuksi tulleen Pyhimyksen kommandopipopäinen alter ego ja legendaarisesta SMC-kokoonpanosta tutuksi tullut möreä-ääninen Erä-Koira.

Heikki Kuulan mukaan Maltsunakin tunnettu asuinalue on suomiräpin ykkösmesta, josta lukuisat suomiräppärit ovat kotoisin.

– Maltsussa me ollaan Mikon (Pyhimys, Lika-Aki) kanssa alotettu tekee musaa. Maltsu on suomiräpin ykkösmesta, sieltä tulee mm. Elastinen, Uniikki ja Maski. Jengi tietää Maltsusta ihan liian vähän! Tehtiin myös Lika-Akin kanssa Katuvisioita-albumi 2012, joten tänä vuonna juhlitaan sen 10-vuotissynttäreitä oodilla Maltsulle, Kuula kommentoi biisiä ja yhteistyötä.

Artistin julkaisemalla tuplasinglellä on kaupunginosan kunnianosoitusbiisin lisäksi myös b-puolella Naku-nimeä kantava kappale, jolla kritisoidaan rapin yltiömaterialistista maailmankuvaa.

Alta voit kuunnella tuplasinkun kummatkin raidat, jotka on tuottanut Juho Raja.