Heikki Kuula teki Eppu Normaalin ikonisesta hitistä uudelleenversioinnin – mukana Aksel Kankaanranta

Marek Sabogal

Eppu Normaalin alkuperäiskappale julkaistiin melkein 40 vuotta sitten.

Mittavasta urastaan tunnettu, suomiräpin legendoihin kuuluva Heikki Kuula on julkaissut suomalaisen poprock-musiikin kärkikastiin kuuluvan Eppu Normaalin ikonisesta hitistä uudelleenversioinnin.

Alkuperäisesittäjänsä, Eppu Normaalin, lailla vuonna 1986 julkaistu Joka päivä ja joka ikinen yö kappale on jättänyt jäljen suomalaiseen musiikkihistoriaan. Nyt melkein 40 vuotta myöhemmin, legendaarinen hittibiisi sai ensimmäisen rap-versiointinsa. Vierailijana singlellä on vuoden 2017 The Voice of Finland -ohjelmasta alun perin esille ponnahtanut Aksel Kankaanranta, jota on kuultu viime vuosina myös Ahdin ja Pyhimyksen kappaleilla.

Suomen striimatuimmasta Teflon Brothers rap-triosta tunnettu Heikki Kuula kertoo fiilistelleensä muutakin musiikkia räpin lisäksi jo peruskoulusta alkaen.

– Eput ja Public Enemyt soivat mun mankassa yläasteen sulassa sovussa. Kun muut skeittarit tuntuivat kuuntelevan vain jenkkiräppiä, on mua aina kiinnostanut myös suomimusa. Koenkin, että mun musa on ihan yhtä paljon rockia kuin räppiä. Voice of Finlandista asti olen diggailut Aksel Kankaanrannan ääntä. Mies laulaa kuin satakieli. Hän vie tulkinnan seuraavalle levelille.

Alta voit kuunnella ensimmäisen rap-versioinnin vanhasta hittikappaleesta.