Gracias julkaisi odotetun suomenkielisen albuminsa

Maria Moulard

Vuosikausia tekeillä ollut projekti on lopultakin täällä.

Gracias on julkaissut pitkään työn alla olleen suomenkielisen pitkäsoittonsa. Tuore levy on nimeltään Graciasi LP, ja se on helsinkiläisartistin toinen kokopitkä jos tuottaja JTT:n kanssa tehtyä Globea ei lasketa mukaan.

MD$:n ja Aleksi Asialan kanssa työstetyllä albumilla on kaiken kaikkiaan yhdeksän raitaa, joista viisi on kokonaan ennenjulkaisemattomia. Fiittaajia kuullaan Graciaksen pikkuveljen DeezyDavidin lisäksi Gettomasaa sekä Biziä, jotka ovat veljeskaksikon tapaan PME Recordsin artisteja.

Levyä on odotettu pitkään, sillä aiemmin englanninkielistä materiaalia julkaissut Gracias sainattiin PME Recordsille jo loppuvuodesta 2014. Monien vaiheiden kautta muodostunutta suomenkielistä levyään Gracias kuvaileekin henkilökuvaksi, jonka tekeminen vaati uskallusta käyttää kaikkia ulottuvuuksia hänen persoonastaan.

– Olen hyvin onnellinen siitä, että levy on viimein valmis ja, että siitä tuli juuri sen kuuloinen mitä halusin. Jokainen löytää levyltä varmasti jotain sopivaa omiin musiikillisiin mieltymyksiinsä, mutta samalla se tarjoaa mahdollisuuden lähteä omalta mukavuusalueeltaan ja löytää itselleen jotain täysin uutta, Gracias kertoo levy-yhtiön tiedotteessa.

Kuuntele albumi alta. Levystä on saatavilla myös vinyylipainos.