Glaydenin uudella singlellä fiittaa MELO uransa ensimmäisellä englanninkielisellä versellä

Glayden ja MELO ovat läheisiä ystäviä.
Rasmus Purola

Kaksikon äskettäin Tavastialla esittämä yhteisbiisi on saanut videon.

Helsinkiläinen Glayden on julkaissut uutta musiikkia. Linea Rossa (Still Ok) on artistin ensimmäinen Glayden-nimen alla ilmestynyt julkaisu, jolla on mukana fiitti.

Fiittaajana biisillä on suomalaisen nykyrapin kärkinimiin lukeutuva MELO. Kaksikko oli ehtinyt suunnitella yhteisen musiikin julkaisemista pidemmän aikaa ja nyt hetki oli oikea sille.

Kappaleen tekee erikoiseksi pelkästään jo se, että sillä kuullaan Skorpioni-artistin ensimmäinen englanninkielinen verse. Kielivalinta tuntui kaverusten mielestä ainoastaan luonnolliselta, onhan kyseessä kuitenkin Glaydenin biisi.

Duon synergiasta sekä määrätietoisesta ulosannista syntyy kokonaisuus, jossa yhdistyy Glaydenin sumuinen estetiikka MELOn varhaisen tuotannon rääviyteen sekä Chicago-drillin korkeaan pulssiin. inter alian, My Friend Marlan ja Glaydenin tuottama kappale sai hiljattain ensiesityksensä livenä loppuunmyydyllä Tavastia-klubilla.

Glaydeniltä on lupa odotella lisää materiaalia pitkin tulevaa kesää. Tiedossa on muitakin yhteistyökuvioita suomalaisten ja ulkomaisten artistien kanssa.

Katso tuotantoyhtiö Bajon kuvaama musiikkivideo alta. Single julkaistaan suoratoistopalveluissa perjantaina 25. maaliskuuta, jolloin Glayden myös keikkailee DISCOBALLCLUB-tapahtumassa Helsingin Tiivistämöllä.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.