Babyfacen artistirosteri kasvaa – YB026 ja DAVI kiinnitettiin Andrei Kipahdin levymerkille

Nuoret artistit saavat taakseen Warnerin koneiston.

Andrei Kipahdin perustamalle Babyface-levymerkille on kiinnitetty kaksi uutta artistia. Viime vuonna lanseeratun labelin uudet tulokkaat ovat sen Instagram-tilin perusteella YB026 ja DAVI.

Tähän asti musiikkiaan omakustanteisesti julkaissut YB026 on tehnyt nopeasti nimeä itselleen sen jälkeen kun hän jakoi ensimmäisen videonsa joulukuussa 2020. Espoolaisartistista muodostui vuosi sitten ilmiö hänen julkaistuaan Nuteh Jonezin kanssa singlen Steppasin partyy, joka nousi omakustannejulkaisulle täysin poikkeuksellisesti kotimaisten musiikkilistojen kärkeen.

DeezyDavid-nimellä uransa aloittanut DAVI taas on aiemmin levyttänyt PME Recordsille, jota Kipahti oli aikoinaan mukana perustamassa. EP:nsä julkaisun jälkeen artisti koki jääneensä jumiin sopimukseensa, joten hän päätti jatkaa uudella nimellä ja julkaisi itsenäisesti EXIT-singlen huhtikuussa 2021.

Babyfacen muita tämänhetkisiä artisteja ovat Cledos ja Madboiali. Lafkan artisteihin on kuulunut myös turkulaisartisti Nebi, mutta hänen sopimuksensa levymerkille on jo päättynyt.

Babyfacen yhteistyökumppanina toimii Warner Music Finland. Levymerkin label managerina toimii Noora Kärki.