Gettomasan vastaus Lukas Leonille on koonnut jo yli miljoona katsomiskertaa

Karim Awad

Istu on yhä YouTuben trendaavien videoiden piikkipaikalla.

Yksi vuoden 2020 puhutuimmista tapauksista suomalaisessa hiphopissa on kiistattomasti Lukas Leonin ja Gettomasan sanasota, joka alkunsa jälkimmäisen tuoreimmalla singlellä kuullusta kuittailusta. Lukas Leon ei säästellyt sanojaan vastatessaan suorapuheisella dissiraidallaan Masalle, mutta ainakaan numeroiden valossa voittajasta ei ole epäselvyyttä.

Ennen biiffin sopimista Gettomasa tiputti oman isällisen vastauksensa nimeltä Istu, joka on nyt rikkonut miljoonan katsomiskerran rajan YouTubessa. Ruubenin, Mr.Haraldin ja MD$:n tuottaman kappaleen julkaisusta on alle kaksi viikkoa, joten draama on todellakin kiinnostanut ihmisiä.

Vertailun vuoksi Lukas Leonin Gekkomasa-dissillä on tällä hetkellä puolet vähemmän katsomiskertoja YouTubessa. Kumpaakaan kappaleista ei ole julkaistu muissa suoratoistopalveluissa.

Biiffin jälkeen TheoFuegon mixtapella sekä Joosu J:n uudella kappaleella kuultu Gettomasa pitää tällä hetkellä hallussaan myös Suomen virallisen singlelistan kärkeä. Kappale on luonnollisesti tilanteen laukaissut Veli mä vannon.