Genrerajoja rikkova nouseva nimi iann dior saapuu Kulttuuritalolle

Monipuolinen artisti liikkuu sujuvasti vaihtoehto-, pop-, rap- ja EDM-genreissä.

Moninkertaista platinaa myynyt rap-artisti ja laulaja iann dior saapuu Suomeen. Yksi musiikkialan nopeimmin suosioon nousseista nimistä nähdään Helsingin Kulttuuritalolla torstaina 24. helmikuuta 2022.

Puerto Ricossa syntynyt ja Teksasin Corpus Christissä kasvanut lahjakkuus nousi suosioon saatuaan ensimmäiselle kappaleelleen SoundCloudissa 10 000 soittokertaa viikossa. Yksi kappaleen kuulleista oli Internet Moneyn perustaja Taz Taylor, joka kutsui iannin Los Angelesiin tehdäkseen yhteistyötä hänen kanssaan.

Vuonna 2020 iann dior nousi Billboardin Hot 100 -listan ykköseksi 24kGoldn:n Mood-fiittauksella, joka on tuonut tekijöilleen nelinkertaista platinaa. Hänen ansioluettelossaan on myös kaksi VMA-ehdokkuutta, neljä kultasingleä sekä yhteistyökuvioita muun muassa Travis Barkerin, Clean Banditin ja Lil Babyn kanssa.

Viimeksi iann dior on julkaissut kahden kappaleen Still Here -paketin, jolla on mukana jo vuoden 2019 gone girl-kappaleella äänessä ollut Trippie Redd. Tällä hetkellä kaksikko on yhteisellä Pohjois-Amerikan kiertueella.

Lipunmyynti keikalle alkaa Lippupisteessä keskiviikkona 3. syyskuuta. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.