Blockfest julkisti ensimmäiset artistit kesälle 2022 – Lil Baby ja SAINt JHN saapuvat Ratinaan

SAINt JHN ja Lil Baby keikkailevat ensimmäistä kertaa Suomessa.

Tuleviin julkistuksiin tulee lukeutumaan koronan takia peruttuihin tapahtumiin sisältyneitä nimiä.

Blockfest on julkistanut ensimmäisen erän artistikiinnityksiä festivaalikesän 2022 huipennukseen. Täysi-ikäisille suunnattu tapahtuma järjestetään 19.-20. elokuuta 2022 Ratinan stadionilla ja Ratinanniemen festivaalialueella.

Ratinassa nähdään livenä yksi trap-musiikin tämän hetken isoimmista nimistä, sillä paikan päälle saapuu yhdysvaltalaisräppäri Lil Baby. Niin ikään Tampereella nähdään Grammy-palkittu yhdysvaltalaisartisti SAINt JHN.

Trap-musiikin puhutuimpiin nimiin lukeutuva ja Apple Music Awardseissa vuoden artistinakin palkittu Lil Baby on saanut paljon aikaan lyhyessä ajassa. Atlantalaislähtöinen artisti on graindannut itsensä genren huippunimien joukkoon useilla yhteistyökuvioillaan, mixtapeillaan sekä albumeillaan Harder Than Ever ja My Turn.

Filosofiseksi räppäriksikin tituleerattu, monilahjakas guyanalais-yhdysvaltalainen SAINt JHN taas on taidokkaasti maailmankuvaansa sanoittava rap-artisti, tuottaja sekä laulaja-lauluntekijä. Hänen meriitteihinsä lukeutuvat muun muassa Grammyt Beyoncén kanssa työstetystä Brown Skin Girl -musiikkivideosta sekä parhaasta remixistä.

Kotimaisista huippunimistä Blockfesteille on julkistettu ensimmäisinä Cledos, ibe ja Pyrythekid. Lisäksi kiinnityksiin lukeutuu artistitulokas Rosa Coste, jolta on lupa odottaa suuria tulevaisuudessa.

Ohjelmistoon on tulossa lisää julkistuksia. Mukana on niin kuluneelle kesälle suunniteltuja kiinnityksiä kuin uusiakin nimiä meiltä ja maailmalta.

Lipunmyynti avataan myöhemmin tänä syksynä, jolloin myyntiin vapautetaan palautettavat liput aiempaa kalliimpaan hintaan laadukkaamman ja kansainvälisemmän ohjelmiston myötä. Tämänvuotiset liput ovat käytettävissä vuoden 2022 tapahtumaan – lisätietoa käytännöistä löytyy Blockfestin verkkosivuilta sekä lipunvälittäjiltä.