Gasellien seitsemäs albumi lähestyy – toinen single kertoo yksinäisyyden pelosta

Nana Simelius

Tuoreella kappaleella vierailee suomalais-portugalilainen ABREU.

Viime perjantaina Gasellien julkaistulla singlellä, Laulu ilman sanoja, avataan tunteita yksinjäämisen pelosta. Kokoonpano työstää tällä hetkellä ensi vuonna julkaistavaa seitsemättä albumia.

– Laulu ilman sanoja on biisi yksinjäämisen pelosta. Me ollaan bändin sisällä puhuttu paljon siitä, kuinka vaikea tunteista on välillä puhua suoraan ja miten niitä on usein helpompi sanoittaa kielikuvien kautta. Nyt sitten vyörytettiin niitä biisillinen ja toivotaan, että tunne välittyy.

Singlellä vierailee myös koko kansalle tuttu ABREU. Yhtye kertoo törmäilleensä artistiin viime kesän keikkojen backstageilla ja hotelleilla.

– Siinä keikkoja odotellessa vaihdettiin akuuteimmat juorut ja toisinaan uppouduttiin keskustelemaan syvällisemminkin. Turinoinnin ohella tuli joskus idea, että voitais tehdä musaakin yhdessä. Nyt ne puheet sitten realisoitui ja ABREU tuntuu täydelliseltä fiitiltä tähän biisiin, yhtye jatkaa.

Gasellien tulevan albumin ensimmäinen single Pakko relaa ennen kun mä delaan julkaistiin viime keväänä. Ympäri Suomea kiertäneen Gasellien kesäkiertue päättyi pari viikkoa sitten Helsingin Allas Sea Poolille. Yhteensä 29 keikkaa kesän ajan tehneen kokoonpanon energisestä meiningistä päästään kuitenkin nauttimaan jo lokakuun lopussa syyskiertueen merkeissä.

Alta pääset kuuntelemaan uuden singlen.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.