Fabe julkaisi ensimmäisen singlen tulevalta albumiltaan

Julian Riikonen

Artistin debyyttialbumi Ongelmalapsi julkaistiin viime vuonna.

Fabe julkaisi perjantaina uuden singlen nimellä Kultainen keskitie. Vuonna 2020 Debyytti-EP:n julkaisseen artistin ura on lähtenyt vakaaseen nousukiitoon ja hän on ehtinyt uransa aikana käydä läpi genrellisesti monia vaiheita. Viime vuonna debyyttialbumin julkaisseen artistin uuden julkaisun on paljastettu olevan ensimmäinen single tulevalta albumilta.

Omien singlejulkaisujen lisäksi sielukkaan soundin omaava artisti on ollut mukana useiden eri tekijöiden menestyneillä singleillä, kuten T Swoopin From Paris To Berlin, Cledoksen Mis oot ollu, Davin Kato Mua Nyt, sekä MD$:n Vihatuin -kappaleilla.

Tuoreen kappaleen tuotantotiimiin kuuluu yhteensä neljä tuottajaa, jotka ovat Lameboy, Fractious Frank, Splited Stupid ja Theevoni. Tyyliltään se yhdistelee niin räppiä, kuin artistille tutuksi muodustunutta laulusoundiakin.

Sony Musicin artisti on monelle tuttu myös jättihiteistään, kuten singleistä Tähti ja WYD, jotka päätyivät molemmat Ongelmalapsi-albumille, joka nousi julkaisunsa myötä myös listaykköseksi Spotifyssa.

Kuuntele toisen albumin ensimmäinen lohkaisu alta.