Evelinan singlen tahtiin voi tanssia tai itkeä — tai vaikka tehdä molemmat

Joanna Tzortzis

Kyseessä on artistin toinen single tulevalta neljänneltä albumilta.

Def Jam Recordings Finland -levymerkille ensimmäisenä artistina kiinnitetyn Evelinan kappale Kyynelii kertoo sydänsuruista samanaikaisesti houkutellen kuuntelijan tanssilattialle. Tuotannossa kuullaan Evelinan luottotuottaja Tidon lisäksi Emma-ehdokkuuden saanutta duoa nimeltä Los Rollos.

– Oon julkaissut tulevalta albumilta jo yhden singlen ja siitä tuttu seksikkään haikea linja jatkuu tässäkin. Tässä biisissä on kuitenkin tosi erilaista rohkeutta mukana kun ekassa singlessä. Lupasin jo viime syksyn keikoilla, että on tulossa jotain, mihin voi itkeä ja tanssia samaan aikaan, tässä tää nyt on.

Laulaja kuvailee samaistuttavan kappaleen olevan suoraviivainen pop-biisi. Tämän lisäksi artisti on iloinen jälleen tehdystä yhteistyöstä Los Rollos -duon kanssa.

– Rollot oli aikoinaan myös Sireeneissä mukana ja nyt vuosia sen jäkeen oli siistiä tehdä tällainen projekti jälleen yhdessä, hän kommentoi.

Moottoripyörä, upeat hiukset ja kokonaan nahkainen vaatetus ovat tunnusmerkkejä artistin itse ideoimassa lyriikkavideossa, jonka ohjauksesta vastasi Misael Sinen.