Evelina vaihtoi romanttisiin mielenmaisemiin – uudella kappaleella käsitellään rakastumisen tunnetta

Nana Simelius

Aikaisemmista haikeista tunnelmista siirryttiin hempeämpiin tunnelmiin.

Def Jam Recordings Finland -levymerkin rivistöissä oleva Evelina vaihtoi euforisiin rakkauden tunnelmiin uudella Sydän sulaa -kappaleella. Tarttuvan rakastumisen tunteesta kertovan pop-kappaleen tuotannosta vastaa muusikon luottotuottajana tunnettu Tido, ja se on kolmas single artistin tulevalta projektilta.

– Biisin nimen keksimisen jälkeen tää biisi oikeastaan saneli itse itsensä. Mulle tuli heti tosi vahva tunne, miltä tän pitää näyttää ja simelius simelius herätti mun visiot henkiin. Oon pantannut tähän teemaan sopivia kuvausideoita ja oon niin fiiliksissä, että päästiin päästämään ne tän biisin kautta valloilleen, Evelina kommentoi.

Kiireiseen keikkakesään valmistautuva artisti on pian myös valmis julkaisemaan neljännen albuminsa. Levyltä on julkaistuna jo tuoreimman sinkun lisäksi kovassa soitossa ollut tanssihitti Kyynelii sekä platinarajan ylittänyt Me ei kuuluta toisillemme -kappale yhdessä ANI:n kanssa.

Uransa huipulla olevan Evelinan uusimmalla sinkulla siirrytään viimeisimpien julkaisujen haikeista tunnelmista hempeän romanttisiin mielenmaisemiin.

– Tällä biisillä mennään sinne rakkausaallon syvään päätyyn. Kaikki lähti ’Sydän sulaa’ -sanonnasta, joka on suomalaiseen – perinteisesti aika juroon – suuhun aika yllättävä sanapari. Oon aina itse ajatellut, että se on ihanan pehmeä tapa ilmaista olevansa rakastunut tai että joku asia on hellyyttävä.

Alta voit katsoa kappaleen Simelius Simelius -tuotantoyhtiön toteuttaman aistillisen lyriikkavideon.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.