Ensinäyttö: Pihlaja – Pojat feat. Yeboyah (video)

Terri Niemi

Pihlajan tuore single sai musiikkivideon.

R&B-artisti Pihlaja julkaisi äskettäin singlen Pojat, jolla on äänessä myös Yeboyah. Nyt kappaleesta nähdään Klangin ensinäytössä musiikkivideo.

Pihlajan syksyllä julkaistavalta debyyttialbumilta lohkaistulla kappaleella mietitään että miten voi löytää sen oikean jos ei kokeile vähän useampaa. Ideana oli kääntää usein esimerkiksi hiphopissa kuultu asetelma toisinpäin.

– Halusin tehdä biisin missä puhutaan miehistä yhtä kevyellä otteella kuin ollaan monesti totuttu kuuleen naisista puhuttavan. Yeboyah valikoitu tähän sen takia et ajattelin et hän haluu varmasti myös käännellä näitä sukupuolirooleja ylösalasin, ja muutenkin hänen itsevarma energiansa sopi tähän biisiin. Onneks Yebo diggas biisistä ja lähti messiin, Pihlaja avaa.

Musiikkivideolla Pihlaja ja Yeboyah ovat omien elämiensä rikospaikantutkijoina. Idean videoon Pihlaja kertoo kehitelleensä yhdessä kuvaajansa Terri Niemen kanssa.

– Haluttiin jotenkin liittää tähän kaikkien jäbien kuvia, ja että video kuvastais sitä että näitä vaihtoehtoja pitää tosiaan vähän tutkia. Videolta voikin bongata aika monta tuttua naamaa. Haluttiin yhdistää itsevarmuus ja kuitenki snadi huumori, ja siitä synty sit tää idis.

Stylistinä videolla toimi Meri Milash. Hiuksista ja meikeistä vastasi Jennifer Appleton.

– Kuvauksissa meillä oli ihan sairaan hauskaa ja naurettiin paljon, mikä huokuu kyl videosta. Mulla oli koon liian pienet korkkarit jalassa koko päivän niin ne oli kyl vähän tuskaset, Pihlaja nauraa.