EL’o-yhtyeen toinen puolisko räppää kahden maailman välissä tasapainottelusta

Andu

Killah Recordsin artisti julkaisi soolotuotantoaan.

Killah Recordsille levyttävään EL’o-kaksikkoon kuuluva Taha Teki Sen Taas on julkaissut uuden singlen. Nyt ilmestynyt Sisähommii kertoo artistin nälästä päästä tekemään musiikkia täysipäiväisesti.

Monitaituri tuottaa, säveltää, sanoittaa, nauhoittaa sekä miksaa omat projektinsa itse. Inspiraationa soundille on toiminut Mike Deanin tuotannon kaltainen futuristisempi synasoundi samoin kuin nouseva hypertrap-aalto.

– Kirjotin tän biisin tilanteessa, jossa tuntui, että musahommat ei oo edennyt toivotulla tavalla. Tässä vaiheessa artistiuraa elämä on vaikeaa tasapainottelua arjen ja muusikon elämän kanssa. Musiikkiala on myös hyvin persoonasidonnaista ja siinä eteneminen riippuu suhteista ja mahdollisuuksiin tarttumisesta, mikä tuntuu oudolta, kun on luullut kaiken olevan pelkästään kovasta työstä kiinni, artisti kertoo.

Taha toivoo kappaleen välittävän toiveikkaan fiiliksen ja toimivan vertaistukena ihmisille, jotka kokevat oman elämän tuntuvan ahtaalta tai paikalleen pysähtyneeltä. Tavoitteena on antaa kuuntelijoille voimaa arkeen sekä omien unelmien tavoittelemiseen.

Omia unelmiaan musiikkilähtöinen ja täsmällinen artisti tavoittelee kovapäisesti. Koska räppäri tekee kappaleensa alusta loppuun itse, tulee kovapäisyys välillä myös tielle.

– Solmuista huolimatta koen sen kuitenkin olevan avain mun omaan soundiin ja työn laatuun.

Lisää uutta musiikkia voidaan odottaa jo lähitulevaisuudessa. Sooloprojekteista Taha ei vielä sano sen enempää, mutta EL’o jatkaa samaan malliin yhtyeenä.

–  EL’o-musaa on tulossa tän vuoden puolella!