Eevil Stööltä ja KoksuKoolta uusi albumi – onko tässä vuoden kovin levynkansi?

Eevil Stöö ja KoksuKoo piirroshahmoina.
Eevil Stöön ja KoksuKoon edellinen yhteinen albumi Fuck Vivaldi julkaistiin kesällä 2012.

Eevil Stöön ja KoksuKoon yhteistyö saa jatkoa.

Eevil Stöön perustama Katakombi Records on lyhyessä ajassa osoittautunut aktiiviseksi julkaisijaksi kotimaisella rap-kentällä. Vasta viime viikolla lafka julkaisi Stöön uuden EP:n Internetil ei oo tunteit, ja seuraavaksi tiedossa on DJ Kridlokkin kolmas sooloalbumi.

Nyt ennakkomyyntiin on tullut Eevil Stöön ja KoksuKoon uusi pitkäsoitto, joka kantaa nimeä Saattaa olla ninja. Nousevan auringon maan inspiroiman levy sisältää jo aiemmin kuultujen singlekappaleiden lisäksi kymmenen ennenjulkaisematonta raitaa.

Vierailijoina albumilla ovat Katakombin omiin artisteihin lukeutuvien DJ Kridlokkin ja Versace Henrikin ohella Bizi, TIPPA, Aarrelampi, Kube ja Aztra. Tuotannosta vastaava KoksuKoo pääsee ääneen yhdellä albumin raidoista.

Kaksikon edellinen yhteinen pitkäsoitto Fuck Vivaldi julkaistiin kesällä 2012. Tuolloin albumi sinkoutui suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkeen ja sen julkaisun yhteydessä järjestettiin myös Fuck Picasso -muotokuvanäyttely. Näyttely koostui maalauksista, julisteista, valokuvasta, videoteoksesta sekä albumin kannessa olevasta klassisesta rintakuvasta.

Eevil Stöö ja KoksuKoon uusin hengentuote julkaistaan diginä perjantaina 8. maaliskuuta. Vinyyli- ja kasettipainokset seuraavat kolme viikkoa myöhemmin 29. maaliskuuta. Tsekkaa kansi ja kappalelista alta.

01. Sä et kuule
02. Saattaa olla ninja ft. Versace Henrik
03. Arkajalat ft. Tippa & Bizi
04. 21 Savage
05. Allerginen valolle
06. Totoro ft. DJ Kridlokk & Aarrelampi
07. Osakan valot
08. Liian paljon soossii ft. Kube
09. Katakombi zombi ft. Aztra & Koksukoo
10. Sylkee
11. Jemmaa ne dänkit
12. Kaksijäinen
13. Heittotähti

Levyjulkkarit järjestetään Katakombi Label Night -tapahtumassa Helsingin Tavastialla lauantaina 16. maaliskuuta. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.